Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kaptatok már bérjegyzéket...

Kaptatok már bérjegyzéket gyeden lévő kismamik? Én ma kaptam meg! Rosszul lettem egy perc alatt! 15000 ft-tal kaptam kevesebbet a múlt hónaphoz képest!

Figyelt kérdés
Támogassuk a gyerekes családokat!!!!!!!! Nagyon cukik! Persze a kompenzációról síri csend van! Ti tudtok valamit?
2012. febr. 1. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
OK.!!!!! Várjuk a fejleményeket!
2012. febr. 1. 11:36
 32/72 A kérdező kommentje:
Szerintem elég hatásos lehetne ha mindannyian odavonulnánk a parlament elé pici gyerekeinkkel! Persze megint a körülmények, hogy vajon miből finanszíroznánk a felutazást vidékről! De lehetne olyat is hogy egy időben megjelennénk a helyi önkormányzatok előtt! Persze felhívva minden média figyelmét a megmozdulásra!
2012. febr. 1. 11:41
 33/72 anonim ***** válasza:
Én még nem tudok semmit, mennyit fogok kapni. Ezelőtt 57 000 gyedet kaptam havonta.
2012. febr. 1. 11:46
 34/72 anonim ***** válasza:

Elhiszitek hogy pont leszarják hogy mit csinálunk?? A békés felvonulások senkit nem érdekelnek.

Bocs hogy ezt mondom de ide már ez nem elég. Nem fogunk tudni mit tenni...

Ezt is le kell nyelni mint az összes többit...Vagy kimenni...Mert Gyurcsány megmondta...Nem tetszik? Lehet kimenni...

2012. febr. 1. 11:51
 35/72 anonim ***** válasza:

43 ezret akartam írni. Örülhetek ha annyi megkapok.

A családi mínuszokról én nem tudok még nyilatkozni, mert pároméknál még csak most zajlanak a cafeteria körüli tárgyalások. Lesz-e, neme, mennyi lesz ha lesz, semmit nem tudnak még. De azt már most tudjuk, hogy a kajajegy helyett a rekreációs szolgáltatásokkal nem megyünk semmire.

2012. febr. 1. 11:52
 36/72 A kérdező kommentje:
Ha csak a KOMPENZÁCIÓ miatt megmozdulnánk is elég lenne! ŐK ÍGÉRGETTEK! Akkor tegyenek is valamit! Én arra tanítom a gyerekeimet ha valamit megígérnek az úgy is legyen! Hát itt az idő mutassanak példát a " nagyok"!
2012. febr. 1. 11:56
 37/72 anonim ***** válasza:
Az a baj anyukak, hogy a 11:15-os valaszadonak igaza van. Szerintem ezzel a tuntetessel nem lehetne sokra vinni. Az mas ha pl. a repteri dolgozok tuntetnek es leall a legi forgalom, veszit a gazdasas stb. Ha a tanarok tuntetnek akkor a gyerekek otthon maradnak, a szulok szabadsagot kenytelenek kivenni, nagy vesztesseg a cegeknek es szinten kieses az orszagnak.... Ertitek mire gondolok? Ha otthon levo anyukak tuntetnek akkor azzal semmi kiesese nincs a gazdasagnak. Csak rankneznek es gondoljak, hogy addig aldogalunk ott a gyerekekkel amig meg nem unjuk. :( Amig az allamnak valami nem kerul penzbe vagy nincs kiesese valami miatt addig a kis ujjat sem mozditja. Viszont van egy masfajta rendszer, alairas gyujtes. Ha bizonyos szamu alairas osszegyul akkor figyelembe kell vegyek a kerelmet. Sajnos nem tudom ez hogyan mukodik de biztosan van erre valami torveny. Megprobalok rakeresni. Persz indokkal ezt is el tudjak utasitani. :(
2012. febr. 1. 12:01
 38/72 anonim ***** válasza:
12:01-es vagyok. Bocsi, a 11:51-es valaszadora gondoltam, hogy igaza van, csak elirtam.
2012. febr. 1. 12:03
 39/72 anonim ***** válasza:

én is előre félek a holnaptól. akkor jön a számlámra a pénz. nekem 12ezer adójóváírás volt a papírom. gondolom ennyivel lesz kevesebb. a helyi önkormányzatok elé vonulást támogatom. én nyíregyi vagyok és ugye innen necces a fővárosba utazni. szégyen és gyalázat. 16 évet dolgoztam szülés előtt, bejelentve törvényileg. nem ennyi volt a gyed mikor szülni mentem.

és a kompenzáció csak tervezet. mindenki mélyen hallgat, az OEP sem tud semmit! én tegnap hívtam őket, és csak ködösítettek hogy majd felemelik a havi fizu hogy ne legyen kiesés...na ja, de ha oep a munkáltatóm?????? a férjem sem kap 10ezres nagyságú fizuemelést.

ha lenne bátorságom, nyelvtudásom és pénzem elhúznék innen , s még a nevemet is átváltoztatnám hogy mégcsak véletlenül se legyen magyar...bocsánat de nagyon kiakadtam.

2012. febr. 1. 12:03
 40/72 anonim ***** válasza:

nem tudom ez milyen stádiumban van de én ezt írtam alá egy hanapja

[link]

2012. febr. 1. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!