Miért nem eszik rendesen? Másnak is csinálja ezt a 3,5 hós babája?
Szia! Az én 3,5 hós babám is pont ezt csinálja. Pedig ő anyatejes. De én is üvegből etetem. És ugyan ez van éhes, szájába teszem a cumisüveget és üvölt, nem akarja elfogadni. Nálunk is megy a harc, hogy egyen valamennyicskét. Én is aggódom miatta.....
Segíteni nem tudtam de engem is érdekel a téma, mivel ugyan ez a szitu.
Sziasztok!Azért legalább "összejöttünk" a problémánkkal:)
Ma voltunk a védőnőnél, nagyon kedves volt azt mondta,hogy 3 dolog lehet:
1.unja a tápszert,ill az ízét ha gondolom próbáljak ki egy másik fajtát és váltogassam időnként
2.már "nagy" baba és nem 3 óránként hanem 4-4,5 óránként akar enni, azaz ahogy ő szeretne enni látni fogom rajta ne erőltessem
3.az is előfordulhat hogy a jól megszokott tápi izével van a gond,mert állítólag 2 doboz ugyanolyan között is van ízkülönbség nekik és megérzik.
Na hát jelentem, nekünk valószínűleg az van hogy nem 3 óránként akar enni én meg ugye,"megszoktam" hogy menetrendszerűen így kéri,de most vált:)
Ma már csak 2x volt hiszti,de én kifejlesztetem egy cselt:
nem nézem az órát,hanem amikor látom hogy kezd éhes lenni akkor cicire teszem,de hát ugye alig van benne,viszont így le tudom szűrni hogy valóban éhes vagy fáradt és nem "tömöm" időre.Cicizik amennyit akar,de megcsinálom neki a tápszert is.Eddig bevált:)
Akár meg is fogadhatnám hogy nem szólok el semmit...ennyit a híres cselemről estére elmaradt a csoda és a vacsora is...nem akart enni.
A refluxra nem gondoltam.de ahogy írod, nekünk is jött vissza vizes és olyan "túrós", de legtöbbször visszanyeli ő is.Amikor megemlítettem akkor azt mondták,hogy természetes jelenség.?!?!?!?!a refluxot egy hasi uh val ki lehet deríteni? Most hogy így mondod, ha a kezembe veszem és hanyatt akarom fektetni a kezemben ordít és sokszor 2 etetés között is bukik vissza.
Holnap doki!Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!