Más babája sem aludt (rendesen) ma?
15hós a babám és eddig minden nap ebéd után aludt 3órát. Ma fél órát aludt és még mindeg fent van. Ásítozik, dűlöngél és rettentő nyűgös is, de nem alszik el.
Mindent próbáltam már: cicit, sötétítést, éneklést, ringatást, szellőztettem is, le is fárasztottam már, de semmi...:(
Együtt érzek!!!! Vsz. a hó miatt van.
Az én egyik kisfiam (1 éves) az ágyában ordít, dülöngél a fáradtságtól... konkrétan 6 órája nem aludt, akkor is csak nagyon rövidet. Nem tudok már mit csinálni vele, ha kiveszem, akkor is ordít, ringat sem jön be, és semmi, ahogy te is írod!!! :(((( Van egy ikertesója, ő sem aludt sokat, de legalább nem ordít!
Amúgy irigyellek a 3 órás alvásokért normál esetben, nálunk napi 2x fél óra a max!!!
Az én 15 hónapos lányom alig aludt ma. Bár 3 órát nem szokott, de ma talán fél órát tudott aludni napközben, és tök nyűgös.
Amitől viszont én is az vagyok, és ilyenkor erősítjük egymás gyengeségeit.
Brrr...ma rossz napunk van.
Lehet az időjárás miatt vagy tudja a fene...
Az én fiam sem aludt ma, egy percet sem, és itt nincs hó és egész délelőtt kint voltunk, reggel 9től 1 órakor jöttünk be. Utána lementünk még a boltba (babakocsival), hátha elalszik, 1 órát voltunk oda, de nem.
Igaz az én fiam egy ideje egyáltalán nem akar aludni napközben, 3-4 naponta tudom rávenni az alvásra, akkor alszik délben 3 órát, és este 10kor alig tudom ágyba parancsolni (2 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!