Ezzel csak én nem értek egyet?
Figyelt kérdés
Engem nagyon felháborított, aki írta nem nagyon halad a korral. Még, hogy nem kielégítő egy 4 hónapos gyerek száméra az anyatej...Váááááááááááá!!!
És ha valaki csak ezt az egy cikket olvassa a témában, szegény gyereket időnap előtt tele tömi szilárd kajával.
2012. jan. 26. 10:50
21/29 anonim válasza:
De ki mondta hogy hozzátáplálni csak készételekkel és bébiételekkel lehet?!
22/29 sumergo válasza:
Az eredeti cikkből az a rész tetszett legjobban, hogy lehet adni a babának a banán belsejéből teával. Mert a cikk írója a banán külsejét is megeszi???? :-))
Komolyra fordítva: nehéz ez a hozzátáplálás dolog, sokat gondolkozom rajta, mert 3 hónapos a csemetém. Nem tudom még mi is lesz.
23/29 A kérdező kommentje:
Szörnyű, hogy nincs egységes vélemény!!! Ebben csak az a szörnyű, hogy szegény gyerekeknek kell mindezt kibírni. A szívem szakad meg, hogy nem tudom eldönteni mivel teszek jót neki. Azzal, ha most 4 hónaposan elkezdjük a hozzátáplálást vagy 6 hónapos koráig kizárólag szoptatom, és úgy csinálom, ahogy a WHO javasolja. Ti mit tennétek a helyemben?
2012. jan. 26. 22:10
24/29 anonim válasza:
A helyedben én szoptatnám,, ha lenne jó sok tejem 6 hónapig. De nálunk más a helyzet, 4 hósan elkezdtem.
25/29 A kérdező kommentje:
Jelenleg van jó sok. Ebben amúgy a LLL cikkei segítettek, amiket a WHO-s kutatások alapján állítottak össze. Ha nem ők én csak 10 napig szoptattam volna. És a hozzátáplálás kérdéseiben is onnan tudom, amit tudod, azért voltam felháborodva.
2012. jan. 26. 22:50
26/29 anonim válasza:
Tartsd fenn a szoptatást, ameddig ő akarja és van rá lehetőséged! Ha te eszel, legyen a közeledben, és tudni fogod, mikor jön el az idő, maximum 6 hónaposan kezd el, ha rá vagytok szorulva akkor minimum 4. Én ezt bogoztam ki. Azért nincs egységes vélemény, mert minden trend csak kor kérdés, túl tudományos munka nem áll semelyik mögött csak statisztikák/feltételezések. Ugyanez a helyzet a szoptatással, és sok egyébbel a gyereknevelésben, A kutatást megnehezíti a sokféle egyéni tényező!
27/29 anonim válasza:
Kicsi a bors, de erős! Ne úgy álljatok hozzá az új kajákhoz, hogy az méreg, és allergizál! Hanem úgy, hogy érdekes dolog a baba számára, jó, ízletes! Fontos a hozzáállás, mert ha félsz, akkor a baba azt megérzi válogatós lesz, makacs stb...
28/29 anonim válasza:
Közben eltűnt a cikk. Remélem azért mert rájöttek mekkora éktelen baromság. Kedves utolsó: attól hogy 6 hetesen nem adtam almalevet a gyerekemnek, attól hogy a 6 hónaposomat nem vagyok hajlandó eperrel, málnával (igen ez volt az eredeti cikkben) tömni, illetve amennyire lehet megpróbálom elkerülni a tartósítószereket, adalékanyagokat, attól még nem gondolom úgy hogy a kaja ellenség. Mondjuk egy anafilaxiás sokkot (értsd súlyos allergiás reakció) nem kíváűnok senkinek.
29/29 A kérdező kommentje:
Heh, ennek örülök, hogy eltűnt. Azzal nincs baj, ha kutatják, hogy mi a jó a gyerkőcöknek, de legyen megalapozva minden, amit leírnak. Nagyon el tudják bizonytalanítani az embert én sem tudtam határozott lenni, pedig azt hittem meg vagyok győződve arról, hogy 6 hónapig anyatejcsi. De most már biztos, h szoptatok, amíg tudok :)
2012. jan. 29. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!