Ezzel csak én nem értek egyet?
Figyelt kérdés
A nők egyenjogúságot akarnak ugye?Akkor ők miért csak a kiváltságot élvezik??A buszon miért KELL átadni nekik a helyet,miért kell előre engedni,ha megütnek miért ne üssünk vissza?Az egyenjogú bánásmódba ez is beletartozik,nem?Az tuti h.engem egy nő sem üthet meg.Igaz,én sem ütök egyáltalán,de azért ha ok nélkül kapnék egy sallert,tuti visszaadnám.Akkor milyen egyenjogúságról beszélnek ők??Én ezt felháborítónak találom.2011. máj. 23. 22:29
1/4 anonim válasza:
Hasonlítsd össze, hogy hány nőt terrorizál, ver a férje, illetve hány esetben van fordítva. Szerinted melyikből van több?
A buszon átadni a helyet - te melyik bolygóról jöttél, toszod?! Hol láttál te ilyet, hogy a buszon egy férfi átadta a helyet egy nőnek?! Én fiatal, jól kinéző nő vagyok, de a büdös életbe' soha egy férfi se adja át a helyét. Nagy ritkán van olyan, hogy maga elé enged valamelyik férfi az ajtóban, de az is ritka, mint a fehér Zorro...
2/4 A kérdező kommentje:
Én csak az elméleti feltételezésekkel nem értek egyet,mert ha egyenjogúságot akarnak,akkor sértődés és dac nélül viseljék ezeket a helyzeteket.
2011. máj. 23. 22:45
3/4 anonim válasza:
Jó a kérdés. Én mindig próbálok odafigyelni (lépcsőházban, buszon fel- ill. leszálláskor, suliban, munkahelyen stb...), hogy ne legyek illetlen és előre engedjem a hölgyeket ezzel nincs problémám, úgy gondolom alapvető tiszteletadás. Ami viszont igaz az igaz, hogy ez a megütős dolog fura. És most vonatkoztassunk el a családi erőszakokról. Kb. 2éve, a suliban egy 17 éves roma csaj az udvarközepén megalázott egy vele egy idős srácot, indokolatlanul vagy talán annyi volt, hogy nem adott neki cigit vagy pénzt... valami kis apróságot és odáig fajult, hogy elkezdte pofozni, utána már ütni, ráncigálni stb... és a srác persze, hogy nem ütött vissza, mert, hogy lányt nem szabad megütni. De én abban a helyzetben lehet, hogy vissza ütöttem volna. Csak utána meg jött volna a balhé, hogy mi az hogy megütök 1 lányt. Itt az a baj, hogy van nem is egy aki vissza él evvel.
4/4 anonim válasza:
"és a srác persze, hogy nem ütött vissza, mert, hogy lányt nem szabad megütni."
Meg főleg azért, mert akkor bejön a fél vajdaság, és rokkantra verik a gyereket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!