Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt egy dolog az emberekbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt egy dolog az emberekben amit sokszor már nem értek. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, miért van az hogy én mindig keresek sok embert barátokat, azok viszont nem keresnek engem, ha én nem keresném őket, ők sem keresnének. Pedig jól érzem magam velük és ők is velem. ez tuti.

De mégis miért van az hogy..ha visszagonolok, arra jutok "ez" a barát, pl a 2 év alatt egyszer nem hívott el bárhova is.. vagy csak lógni kicsit, míg én sokszor elhívtam, vagy csak akár felhívtam hogy miujság vele.

Ugyan ez a helyzet a lányoknál is. a volt barátnőm sosem keresett, és ha én egy nap nem kerestem már ki volt bukva hogy most mi a bajom.:S ahelyett hogy ő is felkeresett volna valahogy, vagy elhívott volna...hogy találkozzunk..stb.

Az ok hogy az elején a fiu menjen a lány után, na de fél évig egyfolytában...ott valami sztem nem kóser.

Miért olyan nehéz találni akár egy barátnőt, vagy akár egy barátot(igazit) aki értékeli az erőfeszítéseid, és kölcsönösen keresi a személyed társaságát.?

miért működnek így az emberek?..néha már ugy vagyok vele én is lesz*ok mindenkit, és kész. de nem tudok ilyen lenni...Ti hogy vagytok ezzel? megmagyarázná ezt valaki?:)

2010. okt. 23. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

nálam is vannak ilyenek de azok nem barátok inkább haverok akikkel el lehet menni néha bulizni de ennyi.

a csajokról meg annyit hogy ne keress logikát hanem mond meg neki hogy ha baja van ő is nyugodtan felhívhat.

2010. okt. 23. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van, csak én lány vagyok. És engem nagyon zavar, hogy mindig én keresem a barátaimat. Mondjuk mostanában nem. Belefáradtam, meguntam.

Valószínűleg mégsem voltatok egy hullámhosszon, ill. ők nem tekintettek téged barátnak, csak havernak.

2010. okt. 23. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
mert sok az önérdekű öntelet egó,aki senkibe veszi,az úgynevezett barátait/szerelmeit!
2010. okt. 23. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:

ezzel én is így vagyok:S:( nagyon sz@r érzés:(

akit meg a legjobb bnőmnek gondoltam, nagyot kellett csalódnom benne:S már nem is vagyunk beszélő viszonyban:((

16/L

2010. okt. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!