Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjátok meg strandon,...

Hogy oldjátok meg strandon, hogy nem lehet belemenni a babákkal az ő medencéjükbe? Hozzáteszem: maximálisan egyet értek ezzel! Folyt.

Figyelt kérdés
Én sem örülnék, ha felnőttek áztatnák magukat a gyerekem mellett, ugyanakkor viszont 20 hónapos kisfiamat féltem, hogy megcsúszik egyedül a medencében.Ezt más hogy csinálja?Most ne azt írjátok, hogy maradjunk otthon a kertben a kis medencében, mert van a páromnak egy 8 éves fia és muszáj olyan fürdős programot is kitalálni, ahol ő is jól érzi magát.Hiába van "baba-pancsoló" vagy kis medence a pelenkás babáknak a különböző aqua-parkokban, ahhoz még ők túl kicsik, hogy anélkül legyenek bent, hogy a szülő nincs a közvetlen közelében.
2011. jún. 4. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még ilyen pici babával nem voltam olyan strandon, ahol ne engedték volna meg, hogy mellette álljak a medencében.
2011. jún. 4. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ilyet nem is hallottam, hogy baba medencébe nem mehet be a szülő! :O én nagyon nem értek egyet, ekkora gyerek még pici vízbe se mehet be szülő nélkül!

nálunk amúgy nem pancsolnak a szülők hanem állnak a medencében. engem nem zavar, 1,5 évesemet a nagy medencébe is beviszem, nem vagyok az a parázós anya :D

2011. jún. 4. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A gödi strandon is úgy van, hogy a gyerekmedencébe csak 6 éven aluliak mehetnek be és erre nagyon szigorúan oda is figyelnek, még a lábukat sem lógathatják be a felnőttek!

Ez tök jó szerintem, mert egyrészről a lábunk a legkoszosabb, főleg egy strandon, ahol javarészt mezítláb mászkálunk, másrészt sajnos elég sok mindenkinek gombás és ápolatlan is, szóval én örülök, hogy így van!

A témához: először úgyis kapaszkodni fog végig a kicsi a medence szélébe, a partjára pedig le tudsz ülni, így végig mellette vagy. Ha esetleg beljebb megy és megcsúszik, akkor azt úgyis egyből észreveszed és persze olyankor be lehet menni segíteni neki.

A nagyfiam is kb. 1,5 éves volt, amikor először vittük strandra, kb. a 3. alkalommal mert csak beljebb menni a kb. 30-40 cm-es vízben, addig csak állt a szélén és úgy játszott :) Ja, vödröt, malmot, kis poharakat, úszó tárgyakat mindenképpen vigyetek, azokkal jól ellesz :)

2011. jún. 4. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért nem viszed be a nagy medencébe magatokkal úszógumival, kis csónakban?
2011. jún. 4. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert az hideg!

Ő meg nem úszik - viszont a relatíve nagyobb testfelülete miatt nagyon hamar lehűl! Be lehet vinni rövid időre, de akkor folyamatosan húzni kell a medencében, és játszani vele.

A kismedencében miért lenne baj, ha elesik? Még a szilárd földön sem üti meg nagyon magát - és persze ő sem fog nagyon eltávolodni tőled.

Táborozzatok le a medence szélén, és figyeljétek.

2011. jún. 4. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Erre fele olyan szabály van, hogy 3 éves korig egy szülő benne lehet a vízben a gyerekkel. Az enyém bele sem menne nélkülem. Engem nem zavarnak az anyukák a kicsikkel.
2011. jún. 4. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2011. jún. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!