Hogy oldjátok meg strandon, hogy nem lehet belemenni a babákkal az ő medencéjükbe? Hozzáteszem: maximálisan egyet értek ezzel! Folyt.
ilyet nem is hallottam, hogy baba medencébe nem mehet be a szülő! :O én nagyon nem értek egyet, ekkora gyerek még pici vízbe se mehet be szülő nélkül!
nálunk amúgy nem pancsolnak a szülők hanem állnak a medencében. engem nem zavar, 1,5 évesemet a nagy medencébe is beviszem, nem vagyok az a parázós anya :D
A gödi strandon is úgy van, hogy a gyerekmedencébe csak 6 éven aluliak mehetnek be és erre nagyon szigorúan oda is figyelnek, még a lábukat sem lógathatják be a felnőttek!
Ez tök jó szerintem, mert egyrészről a lábunk a legkoszosabb, főleg egy strandon, ahol javarészt mezítláb mászkálunk, másrészt sajnos elég sok mindenkinek gombás és ápolatlan is, szóval én örülök, hogy így van!
A témához: először úgyis kapaszkodni fog végig a kicsi a medence szélébe, a partjára pedig le tudsz ülni, így végig mellette vagy. Ha esetleg beljebb megy és megcsúszik, akkor azt úgyis egyből észreveszed és persze olyankor be lehet menni segíteni neki.
A nagyfiam is kb. 1,5 éves volt, amikor először vittük strandra, kb. a 3. alkalommal mert csak beljebb menni a kb. 30-40 cm-es vízben, addig csak állt a szélén és úgy játszott :) Ja, vödröt, malmot, kis poharakat, úszó tárgyakat mindenképpen vigyetek, azokkal jól ellesz :)
Mert az hideg!
Ő meg nem úszik - viszont a relatíve nagyobb testfelülete miatt nagyon hamar lehűl! Be lehet vinni rövid időre, de akkor folyamatosan húzni kell a medencében, és játszani vele.
A kismedencében miért lenne baj, ha elesik? Még a szilárd földön sem üti meg nagyon magát - és persze ő sem fog nagyon eltávolodni tőled.
Táborozzatok le a medence szélén, és figyeljétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!