Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen az, ha 15-16hónap...

Milyen az, ha 15-16hónap különbség van a gyerkőcök között, hogy lehet mindkettőre"maximálisan"figyelni? És a háztartás? Anyagiak? És magadra idő?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk 18 hónap van a két gyerek között. 1,5 hónap után eljutottam odáig, hogy nem vagyok képes minden nap főzni, hétköznap rendelünk. Így a háztartási teendők is mérséklődnek: a konyha nem szalad, nem kell mosogatni, nem kell bevásárolni, csak tej-kenyér-felvágott-at.

A nagyobbik nagyon szeret segíteni, együtt rakjuk be a mosnivalót, együtt teregetünk, stb. A kicsit is együtt látjuk el, énekelünk neki, ha nyűgös, segít pelenkázni.

Szoptatáskor odafekszik mellénk, simogatja a kicsit.

Anyagiak terén, szinte mindent örökölt a pici, az állandó kiadásokra jobban figyelünk, szinte csak akciós cuccokat vásárolok.

Magamra este, éjjel lenne időm, de akkor inkább alszom :) Viccet félretéve, hetente egyszer elmegyek itthonról 1-1,5 órára, apa felügyeli a csajokat. Vész esetére fejek le tejcsit, de általában mielőtt elmegyek, megetetem a picit.

Nagyon riogattak, hogy majd pokoli lesz, de nem olyan vészes.

2009. dec. 18. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!