Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A HP-ben ugye van a hopp...

A HP-ben ugye van a hopp poros közlekedésmód, de néhány dolgot nem értek ezzel kapcsolatban, elmagyaráznád?

Figyelt kérdés
Szóval a közlekedés lényege, hogy beleálljunk a kandallóba, beleszorjuk a port és kimondjuk az uticélt. De hogy állunk bele a kandallóba? Akkor majdnem akkorának kell lennie, mint egy ajtó, vagy bebújunk és a fejünk már a kéményben van? És akiknek kis ajtós a kandallója, az hogy oldja meg?
2010. szept. 18. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nézted volna a filmeket akkor tudnád hogy nem kis méretű kandallók voltak azok, sőt ha nem tévedek meg is tudták nagyítani. Amugy meg miért keresel benne logikát. Az ilyenbe nincs logika mindenre van valami varázslat. Pl logikusan nézve hogy esznek meg takony meg mit tudom én milyen ízű cukrokat mert attól hogy varázslók még nekük se lehet jó íze
2010. szept. 18. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
a film nem számít, mind 1 rakás sz@r. A könyvben nem volt semmi utalás rá, erre vagyok kíváncsi
2010. szept. 18. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Van a tértágító bűbáj. De a muglikét nem tudják persze azzal kezelni, hiszen nem érnek rá. Nem tudom.
2010. szept. 18. 23:31
 4/4 anonim ***** válasza:

A varázslók úgy állnak bele a wc-be, hogy nem lesz vizes a lábuk, ráadásul még ki sem törik a súlyuk alatt a fajansz! Szerintem simán beleférnek a kandallóba úgy, hogy a fejük előtt megnyílik a fal.

Egyébként nem tudom, jártál-e már Angliában, de ott nem kis vackok a kandallók a régi házakban, hanem szép, nagy, terebélyes fűtőalkalmatosságok, elég bő kéménnyel. Emlékszel, amikor Weasley-ék a kandallón keresztül mennek Harryért(GoF), de a kandalló már be van falazva - ennek ellenére a befalazott kéményben még hárman is elférnek, csak ki nem jutnak.

2010. szept. 19. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!