Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezzel csak én nem értek egyet?

Ezzel csak én nem értek egyet?

Figyelt kérdés

Engem nagyon felháborított, aki írta nem nagyon halad a korral. Még, hogy nem kielégítő egy 4 hónapos gyerek száméra az anyatej...Váááááááááááá!!!

[link]

És ha valaki csak ezt az egy cikket olvassa a témában, szegény gyereket időnap előtt tele tömi szilárd kajával.

2012. jan. 26. 10:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
57%

ha nekem lett voaan elegendő anyatejem ami nem volt csak 3 hónapig én csak azt adtam volna teljes mértékig fedezi a tápanyagszükségletet az anyatej fél éves korig.

Viszont akinek tápis a babája és pl nehezen székel annak muszáj a hozzátáplálás!akár 4 hónapos kortol de csak orvosi ajánlással

Ez a cikk nemteljesen fedi a valóságot pár dolgot kihagytak belöle

2012. jan. 26. 10:56
 2/29 anonim ***** válasza:
47%
Valószínű,hogy más is így gondolja mint te. De én is azon az állásponton vagyok mint az első válaszadó. Tápszeres babáknál nem úgy megy mint az anyatejeseknél. Náluk jobb előbb elkezdeni a hozzátáplálást.
2012. jan. 26. 11:01
 3/29 anonim ***** válasza:
48%
Teljes mértékben egyetértek veled. Mondjuk az én 6 hónaposom is úgy döntött neki elég a tejcsi. Pár napja próbálkozunk a kóstolással, de amíg öklendezik meg kilökdösi a gyümölcslevet is a szájából, addig biztos nem fogom tömni bele.
2012. jan. 26. 11:03
 4/29 anonim ***** válasza:

Persze,ez természetes,hogy csak akkor kapja,ha elfogadja.És ez vonatkozik a tápis és anyatejes babákra is. Csak akkor ha a baba elfogadja és szereti. Akkor is csak a fokozatosság elvén működjön.

(Második.)

2012. jan. 26. 11:05
 5/29 anonim ***** válasza:
51%
Hát én nagy hibát nem látok a cikkben! Most az, hogy 4-5 hónaposan, vagy 5-6 hónaposan kezded a hozzátáplálást már részlet kérdés, meg érettség kérdése. Tény, hogy vannak olyan szükségletek, amit az anyatej nem fedez egy idő után. Pl: vas, K, D vitamin. És bár a tápanyag értéke ugyanaz marad, babád számára már egy idő után többre van szükség. Nem mondott semmi meghökkentőt a cikk!
2012. jan. 26. 11:16
 6/29 anonim ***** válasza:
74%

A cikkben emlegetett tanulmányokat bébiétel gyárak finanszírozták.

Amúgy én semmit nem vennék komolyan amiben ilyen mondatok vannak:

"A tésztaneműek túlzott használata visszatartsa szervezetükben a vizet!"

visszatartsa a vizet... no comment

2012. jan. 26. 11:17
 7/29 anonim ***** válasza:
37%
Az a nagyon durva, hogy megjelenhet ilyen cikk úgy, hogy mind a WHO, mind az érvényben lévő magyar gyermekgyógyászati ajánlás szerint is 6 hónapig kizárólagos szoptatás javasolt. Egyébkét maximálisan egyet értek abban, hogy valószínűleg a bébiétel- és tápszergyártók állhatnak a háttérben, hiszen minél hamarabb kezdjük el tömni a gyereket, annál több lesz a bevételük (főleg ha gyorsan "elválasztódik", aztán adhatod neki a tápszert/babaitalt hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű tejalapú élelem).
2012. jan. 26. 11:33
 8/29 anonim ***** válasza:
66%
Annak a hátterében, hogy boldog-boldogtalan terhesvitamint szed annak hátterében meg a gyógyszergyártó cég áll, annak hátterében, hogy eldobható pelenkát veszel a pelenkagyár! Nem ír hatalmas hülyeségeket a cikk! Annyira nem verte ki a biztosítékot!
2012. jan. 26. 11:47
 9/29 anonim ***** válasza:
52%

Svédországi kutatások alapján megdőlni látszik a WHO ajánlása, a 6 hónapig kizárólagos szoptatásról.

[link]

2012. jan. 26. 12:20
 10/29 anonim ***** válasza:
52%
És ez: [link]
2012. jan. 26. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!