Hordozó kendő, kenguru, mei tai? Kinek melyik vált be?
Az enyém az összeset utálta!
Még a kengurut viselte el úgy-ahogy... talán 3x volt benne összesen, kb 10-15 perceket alkalmanként.
hány hós a baba, ez fontos, tud ülni,mászni, egyebet?
ha pici kb 6-7 hóig akkor kendő, 4-5 hótól mehet a mei tai SSC-t (Manduca,Ergo,Beco,Babbinka...NEM KENGURU!SSC!!) ülni-mászni tudó babának ne hosszú távra!
Igazából a kendő az amit a kezdetektől a végéig használhatsz, csak meg kell tanulni kötni (ahol laksz tuti van klub vagy valaki aki segít)
Mei tai: egyszerűbb felkötni
SSC: csatos, hipphopp fent van, apa is tudja vinni, nem kell "bajlódni" viszont nem tartja "annyira jól" a babát intha a kendő körbeölelné
Nem a kilo a lényeg, hanem mennyi idős. Tud-e már rendesen ülni, tartja-e a fejét.
Nekem 3,5 hónapos a kislányom, és most próbálgatjuk a mei tait. Nagyon jó, mert majd későbbiekben hátamra is köthetem., valamint könnyű benne tartani. ÉS jót tesz majd annak is, hogy terpeszben legyen a lába. Nekem az a javaslatom, hogy ha van ismerős, akinek van bármilyen próbáld meg nála, mert ajánlhatunk neked bármit, ha neked pl nem kényelmes. De az igaz, hogy mindegyiket meg kell szoknia a gyereknek, és ne várd, hogy első pár alkalommal órákig el lesz benne a csöppség.
Kendő, mei tai vagy SSC (csatos hordozó). Én a csatosra szavazok, mert azt nem kell megkötni, viszont ez a legdrágább sajnos. De inkább kipróbálnám élőben, hogy melyik a jobb.
Kengurut nem vennék, mert az egészségtelen, és nem lehet vele háton hordozni.
Amire figyelj: egy ekkora babát már nagyon erősen ajánlott háton hordozni, különben baromi kényelmetlen lesz neked egy idő után (persze azért eleinte elől hordozva gyakoroljatok).
Néhány hordozásról szóló link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!