Napi 2x 15 perces használatra mit vegyek 4 hónapos babának: kenguru, kendő vagy mei tai?
Elnézést kérek előre de nekem az a véleményem hogy a Mei tai meg a kendő is csak divat őrület...Nem értem miért vannak annyira ellene a kengurunak.Pár évvel ezelőtt szinte mindenki kengurut használt és most vígan járnak iskolába a teljesen egészségesen fejlődő kenguruban hordozott gyerekek.Divat és kész.5-6 év múlva majd kitalálják hogy a kendő és a mei tai miért rossz a babáknak.
Kedves kérdező!Válaszd azt amiben látod hogy a babád jól érzi magát.Szerintem az a legfontosabb.Ha kényelmetlenül érzi magát,fájni fog valamije azt úgy is jelzi.Az én babám a kendőben ordított.Vettem 2 ezer forintért egy kengurut kipróbálásra,és teljesen jól elvan benne.De lehet hogy a Te babád kendős lesz.Mindegy,csak jól érezze magát a baba is és Te is!:)
Köszönöm a válaszokat.
Igazság szerint nem is hordozni szeretném benne a babámat csak tartani. Kisfiam ősszel kezdi az ovit, a kicsi akkor lesz 4 hónapos. Addig kell nekünk valami hordozó, hogy a nagyot bevigyük az oviba és átöltöztessük, illetve hazafelé összepakoljam. Az oviig megyünk babakocsival, viszont az épületbe nem tudom a kocsit betolni olyan szűk a folyosó.
Ha csak ennyi, akkor csatos hordozót vegyél, mert mire magadra kötöd a meitait, addig a kisfiad már rég le is vetkőzött.
(Én a magam részéről a meitait szeretem a legjobban egyébként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!