Újszülöttet is lehet hordozókendőbe tenni? Mi a különbség a kendő, a mei tai, meg a kenguru között? Melyiket ajánljátok?
Szia!
Mi kengurut használtunk, de azt nem lehet újszülött kortól használni. A kendőt lehet újszülött kortól is, csak én sajnos túl későn halottam róla. Ha vásárolsz kendőt, akkor adnak hozzá útmutatót, hogy hogyan kösd magadra, amikor pici a baba, és amikor már nagyobb.
Én biztos, hogy kendőt használnék, ha lenne megint egy babám.
A mei tai is úgy működik, mint a kengurú. Csak ülni lehet benne.
A kendő újszülött kortól mehet.
Szia! Nekem kendőm van, nagyon szeretem. Mi 2 hónapos kortól használjuk, akkor kaptuk. Volt hozzá egy megkötési útmutató vagy 14 féle variációra. Direkt van olyan, hogy fekve tudod a kicsit magadra kötni, tehát már újszülöttet is bele lehet tenni.
Én a Minimanóban vettem és Nandu márkájú.
A mei tait 3 hónapos kortól lehet használni, azt is sokan dícsérik.
Kengurut NE! Kifele fordított babát SE!
Amúgy újszülöttkortól a rugalmas kendő ajánlott, 3 hónapos kortól lehet a mei-tait és a "rugalmatlan" kendőt. Az én babámnak nem volt jó 3 hónapos korában a mei-tai, nem érezte benne jól magát és a hátát se tartotta rendesen, úgyhogy 4,5 hónapos koráig kendőztünk, azóta mei-tai, mostmár szereti :)
5 és fél hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!