Kinek melyik babahordozó jött be? Mei tai, kendő, kenguru stb. mit ajánlanátok? 2,5 hónapos baba
Mi ennyi idősen kezdtük mei tai-ba rakni, mert féltem a kendő bonyolultságától. Nagyon bejött, megnyugtatta, sokszor abban aludt el, mindenhová eljutottunk vele, csak javasolni tudom.
6 hónapos korában próbáltam ki először a kendőt, és kiderült, hogy nem is olyan bonyolult, és már bánom, hogy nem azzal kezdtünk. Elöl hordozva nekem az a legkényelmesebb hordozó, Ketteskét már kendőben fogom hordozni újszülött korától fogva.
Most már háton hordozok, egy formázott csatos hordozóban. Többféle kapható a magyar piacon: Manduca, Ergo, Beco... Nekem Magyarindám van, szuper kényelmes, könnyű a használata, és gyönyörű.
A kengurut nagyon nem ajánlom. Jó drága, egészségtelen, neked is kényelmetlen, mert rosszul terhel, ráadásul hamar kinövi a baba.
Nekem a karikás kendő vált be ennyi idősen, amit nem kell kötözgetni, később pedig a kenguru.
Egy kis segítség a választáshoz:
kengurunk volt mond a kettőnél
(kommenteket nem kérek!!)
00:51-nak
-hogy egészségtelen-e, majd az idő eldönti, eddig a 10 éves fiamnál nincs rá utaló jel
(megjeygzem, akkor még csak kenguruk voltak)
- nem volt drága másfél éve,a Chicco go 5900 ft volt
- a lányom 10 hónapos koráig használta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!