Anyukák! Csak én vagyok olyan "gonosz", hogy jól esne néha egy kis nyugalom?!
Nem, nincs kulcsunk...Na de azért nem is napi rendszerességgel jönnek a látogatók de ahhoz képest ahogyan még otthon volt, sok az ide látogató. :)
Egyébként nem hinném, hogy zavartatná magát, mert volt már rá példa, hogy telefonáltam és bejött és pont olyan családi dologról volt szó amit nem akartam előtte beszélni és vártam, hogy ha látja, hogy telefonálok kimegy, de nem ment ki, megvárta míg befejezem, mert kénytelen voltam lerakni a telefont...Szóval vannak ilyenek. Volt már olyan is, hogy reggel 7kor felkeltett csak azért, hogy szóljon elmegy a boltba és hozzon -e valamit, ami megint csak kedves gesztus de nyilván ha az ember alszik és csak ezért keltik fel, annak annyira nem örül...:) Egyébként nagyon kedves nagymama, tényleg és hálás is vagyok csak az a helyzet, hogy örülnék egy napnak amikor csak úgy fekszem, nem jön be hozzánk senki, romantikázunk a Párommal, babázunk...stb. :) De tudom, hogy bármikor is költözzünk el, hálás leszek Neki a segítségéért és áldozataiért! Ez biztos!
Szerintem, minél hamarabb a lábadra kéne állnod, és elköltözni egy saját fészekbe. A pároddal is romlani fog a kapcsolatod, főleg hogy nincs magánéletetek.
Én még vártam volna a gyerek vállalással addig míg nincs egy saját lakás vagy albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!