Anyukák! Csak én vagyok olyan "gonosz", hogy jól esne néha egy kis nyugalom?!
ùgy érzem, te nem az a hálátlan vagy akik itt irogatna hogy anyósnál élnek és anyósnak a saját házában kuss legyen. (mert sajnos itt ez szokott menni)
Szóval mama még másik idöben él, amikor ez normál volt. Lehet más természetü ember is akit ez nem zavarja söt nem szeret egyedül stb...
Amiért én személy szerint nem szolnék az a szobába belépés stb... (szoptatni gondolom ö is szoptatott, nincs amiért zavarjon)
De mindenképpen megbeszélném vele, és nyugodt kedvesen elmondanám, hogy téged a kicsi gyerek mellett zavar hogy mindig jön valaki. Kérd meg hogy legyen elöre bejelentett idö mikor bejönnek. Kérd meg, hogy ha lehet inkább csináljon a szomszédoknak tea délutánt mikor átjön mindegyik és babáznak. Mond meg hogy nem vagy a vendégek ellen, és szivesen látod öket, de néha túl sok, és neked kell tudnod elöre hogy mikor ki állít be.
ez az én véleményem.
Hát sajnos ez ezzel jár. A saját lakásába azt hív, akit akar. DE óriási segítség, hogy nem kell rezsit fizetnetek, ebből elég sokat félre tudtok tenni, hogy majd különköltözhessetek.
A baba előtt hol laktatok?
Fú, én olyan szívesen cserélnék veled :D Életem első 15 évét egy ilyen családban töltöttem el, most meg a párommal ülünk a panelban, van hogy három napig sincs egy vendégünk sem, komolyan mint egy kripta.
Próbáld meg esetleg felvenni a ritmust. Ilyen helyen csak úgy működik az élet, ha kertelés nélkül megmondod, ha valamivel bajod van. Oké, a nagyinak nem, de ha vendég jön, nyugodtan bezárhatod az ajtót, hogy ne menjenek be. És az unoka miatt is nyugodtan szólhatsz, hogy aludnál, adjatok neki egy fejhallgatót, hallgassa azzal a mesét.
Törekedj a megoldás találására, menni fog :) a kupival meg ne foglalkozz. Nálunk is sokszor jönnek azért úgy, hogy kupi van, én beállítottam egy nagy kosarat az egyik sarokba, ha csönget valaki, mire felér, mindent beleszórok. Majd utána kiválogatom :) Csak ügyelni kell, nehogy megteljen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!