Feladjam az elvemet a nyugalom érdekében?
Nézd, ezt neked kell eldöntened. Mi fontosabb neked, hogy legyen pár nyugodt félórád, vagy hogy ne add fel az elveid?
Eleinte én sem adtam neki napközben, de hasonló okokból később ő is megkapta. Igazából, ha őt ez megnyugtatja, miért ne?!
Majd leszokik róla, egy gyerek sem ment még suliba cumival.
Később úgyis kiköveteli magának napközben is.
Ó, nekem hány ilyen nagy elvem megdőlt! És nem is bánom. Én eldöntöttem, hogy nem lesz cumija, de már ahogy hazajöttünk a kórházból a 4. napon vettünk neki. Egész nap cicin akart lenni, és nagyon kisebesedett a mellem, már nem bírtam. Így gondoltam, vagy a cumi, vagy a szoptatás. Utólag kicsit sem bántam meg.
Add oda nyugodtan. Én is odaadtam a lányomnak, amikor nyűgös volt, nem állandóan, hogy azért ne azt szokja meg, hogy mindig ott van, hanem tudjon neki örülni is.
11 hósan kidobtam mérgemben, amikor már egy hete minden éjjel vagy 21 szer kelt fel, mert kiesett a szájából.
És nem hiányolta nagyon, simán leszokott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!