Feladjam az elvemet a nyugalom érdekében?
A cumi nem mumus.
A fiam is cumizott, aztán elhagyta, már 10 éves és nem lóg cumi a szájában, ha ettől félsz:-)))
a kicsi is cumizik, főleg elelvásnlá, vagy ha fáradt, de ebből nem csinálok problámét.
Ja és nagy sokáig szopott, kicsi másfél és még szopik, tehát ebben sem zavart be.
Pedig szinte születésük óta cumiztak.
Én is ugyanígy voltam a lányommal ebben a korban. Aztán 1 éves kora után meguntam, hogy állandóan a cumi lóg a szájában, akkor is amikor nem kellett neki. Érted csak úgy lógott le félig a szájából mint egy pipa, nem is szopta. Ezért elvettem tőle napközben, már csak elalváshoz kell neki újra. És nem volt nehéz, nem is hisztizett utána, ha felébred egyből a kezembe adja. Bár az elalváshoz is ilyen könnyű lenne leszoktatni, de azt még nem merem. :-)
Úgyhogy add oda neki nyugodtan, később leszoktathatod róla könnyen. (legalább is a nappaliról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!