Szülés után mikor kijöttetek a kórházból mit csináltatok először?
mentem a wc-re és próbáltam "produkálni" valamit, mert az 5 nap alatt, amíg a kórházban voltunk nem sikerült :) (de azt mondtam bent, hogy igen, különben nem engedtek volna haza)
ez vicc is meg nem is, tényleg így volt.
de utána persze sokáig néztük a picit, aludt a kezünkben, gyönyörködtünk benne.
16.10-es vagyok ismét. A kisfiam 3 hónappal a születése után végre haza érkezett, és azóta 1 éves mosolygós kis kópé lett belőle!:)
17.18-as: Együttérzek veled, ugyanezt éltem át! Remélem, már jól vagytok!
Szülés után egy héttel jöttem haza. Pesten szültem, de egy hetesen átszállították a babámat egy másik kórházba, mivel már nem igényelt intenzív ellátást. Ott én nem maradhattam vele, így az egész hazautat végigbőgtem. Minden este a telefonomban lévő fényképhez beszéltem, hogy hízzon gyorsan, hogy minél hamarabb hazajöhessen.
Három hetesen elérte a 2 kg-t, akkor befeküdhettem szoptatni. Akkor fogtam először a kezemben. Csodálatos érzés volt!
Egy hónaposan hozhattuk haza. Kicsomagoltuk, odaadtam a férjemnek (ő akkor fogta először a kezébe) és néztem őket. Aztán letettük az ágyra és csak álltunk fölötte. Végre itthon volt velünk! :)
Én az elsőt sose hozhattam haza mert koraszülött volt és elvesztettem.
A másodikat pedig levetkőztettem ,megetettem majd könnyeimmel küzdve csodáltam.Most is olyan csodálatos 14hós baba mint mikor hazahoztuk.
Most meg úton a kistesó.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!