Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után mikor kijöttetek...

Szülés után mikor kijöttetek a kórházból mit csináltatok először?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy hazaértetek, kicsomagoltátok a picit, és utána mit csináltatok? Kis ágyba raktátok, vagy kézbe vettétek, vagy ilyesmi?

2012. jan. 20. 15:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

mentem a wc-re és próbáltam "produkálni" valamit, mert az 5 nap alatt, amíg a kórházban voltunk nem sikerült :) (de azt mondtam bent, hogy igen, különben nem engedtek volna haza)

ez vicc is meg nem is, tényleg így volt.

de utána persze sokáig néztük a picit, aludt a kezünkben, gyönyörködtünk benne.

2012. jan. 20. 17:54
 22/27 anonim ***** válasza:
A picit odaadtam apának barátkozni, én meg neki álltam megkeresni a házban az apró meglepiket, amiket a férjem vett nekem. És csodáltam meglepetés díszítést és sírtam. Aztán letettük aludni, mi meg csak néztük!
2012. jan. 20. 18:18
 23/27 anonim ***** válasza:
Kicsomagoltam, tisztába raktam, odaadtam apának, anyósomnak, aztán letettem a kiságyba. A felnőttek elmentek vásárolni, hogy főzzenek nekem fincsit, én meg lefeküdtem pihenni. Asszem ezek voltak az első órák.
2012. jan. 20. 18:29
 24/27 anonim ***** válasza:

16.10-es vagyok ismét. A kisfiam 3 hónappal a születése után végre haza érkezett, és azóta 1 éves mosolygós kis kópé lett belőle!:)

17.18-as: Együttérzek veled, ugyanezt éltem át! Remélem, már jól vagytok!

2012. jan. 20. 20:15
 25/27 anonim ***** válasza:

Szülés után egy héttel jöttem haza. Pesten szültem, de egy hetesen átszállították a babámat egy másik kórházba, mivel már nem igényelt intenzív ellátást. Ott én nem maradhattam vele, így az egész hazautat végigbőgtem. Minden este a telefonomban lévő fényképhez beszéltem, hogy hízzon gyorsan, hogy minél hamarabb hazajöhessen.

Három hetesen elérte a 2 kg-t, akkor befeküdhettem szoptatni. Akkor fogtam először a kezemben. Csodálatos érzés volt!

Egy hónaposan hozhattuk haza. Kicsomagoltuk, odaadtam a férjemnek (ő akkor fogta először a kezébe) és néztem őket. Aztán letettük az ágyra és csak álltunk fölötte. Végre itthon volt velünk! :)

2012. jan. 20. 23:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Én az elsőt sose hozhattam haza mert koraszülött volt és elvesztettem.

A másodikat pedig levetkőztettem ,megetettem majd könnyeimmel küzdve csodáltam.Most is olyan csodálatos 14hós baba mint mikor hazahoztuk.

Most meg úton a kistesó.:-)

2012. jan. 21. 13:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Aludt, így betettem a kiságyába, suttogva közöltem vele, hogy hazaértünk és sírvafakadtam :) Aztán csak néztem-néztem könnyes szemmel sokáig :)
2012. jan. 22. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!