A férjem vette a kezébe, mert ő akkor foghatta meg először (a kórházban nálunk csak TV-ben mutatják meg őket). Így én leültem a kanapéra, és néztem őket. :)
2012. jan. 20. 15:04
2/27 anonim válasza:
Én nekiálltam összepakolni és mosogatni, mert jött a védőnő. Sajnos a páromnak a 3 nap alatt "nem volt ideje"... :)
2012. jan. 20. 15:05
3/27 anonim válasza:
Mi bele raktuk a bölcsöbe és néztük. idegesek voltunk és vártuk a hirhedt elsö éjszakát, hogy majd nekünk milyen szar lesz.
aztán elaludt, majd este 9 körül felkelt evett majd megint aludt, és éjszaka 3-körül kelt, majd megint aludt, és reggelig csak aludt. én meg nem értettem miért kell ennyire idegesnek elnni ha ilyen egyszerü.
ez így is maradt.
most amásodiknál már eléggé félek, hogy nem lesz ilyen szuper éjszakáink. de remény mindig ott van.
2012. jan. 20. 15:05
4/27 anonim válasza:
Mivel pont megéhezett megszoptattam, aztán oda adtam apukájának , h én el tudjak menni letusolni.Aztán gyönyörködtünk benne, ahogy aludt édesen a bölcsőben.
2012. jan. 20. 15:08
5/27 anonim válasza:
Az első babánkat ringattam, tologattam a kocsiban, dajkálgattam. A másodiknál meg beültem a kocsiba, és irány vásárolni, mert kicsit kisebb volt, mint a tesója és nem volt olyan kicsi ruha, ami rá való :)))))
6/27 anonim válasza:
NEKEM olyan jó érzés volt,otthon lenni hogy leültem az ágyra,a kislányom épp aludt..és még most is érzem azt az érzést hogy hogy örültem hogy normális fürdőbe lezuhanyzok és hajat mosok ..nyár volt...nagyon jó volt..és mindenki a baba körül nagylányom is ott sürgött-forgott,csak néztük a kisbabát...
7/27 anonim válasza:
Mindkétszer ugyanazt csináltam: megszoptattam a Picit, tisztába tettem, aludt. Férjemmel leültünk a konyhában és ebédeltünk :)
2012. jan. 20. 15:14
8/27 anonim válasza:
Első alkalommal levetkőztettem a kisfiunkat, betettem az ágyába és gyönyörködtünk abban, ahogy alszik.
2. alkalommal a kicsit levetkőztetés után belenyomtam apa kezébe és jól megölelgettem a 2,5 évesemet. Aztán lefeküdtem, mert iszonyat fájt a fejem.
2012. jan. 20. 15:23
9/27 anonim válasza:
Betettem a kiságyba és aludt, a nagyik pedig minden rezzenését figyelték. Utána nyugodtan leültem és megettem a rég várt húslevesem. :)
2012. jan. 20. 15:25
10/27 anonim válasza:
Odaadtam Apának, én meg nekiálltam felhúzni a babaágyneműt a kiságyba, mert megfeledkezett róla az Apuci. :) pedig amúgy annyira készült. Takarított-mosogatott-főzött is, de ez kimaradt.
Aztán megszoptattam. És letettem az ágyra... És ültünk mellette a férjemmel és csak néztük-néztük-néztük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!