Szülés után mikor kijöttetek a kórházból mit csináltatok először?
Én sírtam,hogy többé már semmi nem lesz olyan,mint rég. Konkrétan a régi életem sírattam. Nekem idő kellett,hogy megszokjam az anyaságot....
Egy hét elég is volt a megszokáshoz és nem értettem mitől féltem annyira,most már el nem tudom képzelni nélküle az életem. Imádom a fiam!
Leültem az asztalhoz és ettem kis almaszószt.finom házikaját ami nem látott borsót
:) Korházban minden nap volt benne...tána zuhi
Én kicsomagoltam a lányomat, miután kivettem a hordozóból.Tisztába tettem, aztán a kiságyba.Egy ideig csak néztük, aztán én(a friss császárhegemmel)kimentem a konyhába és elmosogattam (mert a párom nem mosogat), felsöpörtem, felmostam.Aztán átöltöztem itthoni ruhába és lepihentem kicsit, de kb 5 perc múlva enni kért a lányom...
Megszoptattam aztán kapott tápit is (alig volt tejem, borzalmasan fájt a szoptatás), büfi, tisztába tétel és aztán megint alvás.
Akkor én nekiálltam kotyvasztani valamit, tettem-vettem (ezerrel mozgott bennem a fészekrakó ösztön) és mire lepihentem volna, a lányom ismét enni kért...
Átlagosan kétszer kelt éjjel 8 hetes koráig, onnantól teljesen tápszeres lett és vigigalussza az éjszakákat és én csak akkor pihentem ki magam rendesen, mert tudtam legalább 7 órát egyhuzamban aludni :)
Egy éves múlt a lányom és imádom :)
az én történetem kicsit szomorúbb, de gondoltam leírom mert annyira irigykedem rátok :(
amikor én hazajöttem, apum nyakába borultam zokogva még a kapuban és azt mondtam: én nem ezt akartam...a kislányunk a PIC osztályon feküdt mert korababa volt. utána csak ültem és járkáltam céltalanul a lakásban és alig vártam hogy később ismét bemehessünk hozzá.
Amikor viszont őt is hazahozhattuk, betettem a kiságyba és szaladtam neki tápit csinálni mert már etetési idő volt :)
Én a császár előtt 3 hónapig kórházban feküdtem, mert a terhességem alatt trombózist kaptam, úgyhogy mikor hazaértünk, elsírtam magam! :-)
Utána kicsomagoltuk a lányomat, és lepihentünk, utána pedig idegeskedtünk, mert nem akart szopizni vagy én voltam béna-első baba-. De estére helyre állt a rend, másnap pedig jött az anyukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!