Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után mikor kijöttetek...

Szülés után mikor kijöttetek a kórházból mit csináltatok először?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy hazaértetek, kicsomagoltátok a picit, és utána mit csináltatok? Kis ágyba raktátok, vagy kézbe vettétek, vagy ilyesmi?

2012. jan. 20. 15:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én sírtam,hogy többé már semmi nem lesz olyan,mint rég. Konkrétan a régi életem sírattam. Nekem idő kellett,hogy megszokjam az anyaságot....

Egy hét elég is volt a megszokáshoz és nem értettem mitől féltem annyira,most már el nem tudom képzelni nélküle az életem. Imádom a fiam!

2012. jan. 20. 16:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Zokogva álltam az üres kiságy előtt, mert a kisfiamat, aki koraszülött lett, nem hozhattam haza.:(
2012. jan. 20. 16:10
 13/27 anonim ***** válasza:
nekünk már kicsomagolni is kaland volt, egyikőnk sem fogott még ilyen pici babát... letettük a bébihordót, és kb 2 percig azon tanakodtunk ki és hogyan vegye ki onnan... aztán minden bátorságomat összeszedve kivettem, tisztába raktam, megszopiztattam, aztán apa elment dolgozni, és egész délután bent voltam a babával a szobájába, nézegettem, simogattam, beszélgettem vele:) Este meg győztem elzavarni anyóst, mert állandóan ott lábatlankodott:)
2012. jan. 20. 16:10
 14/27 anonim ***** válasza:
Beletettem a kiságyba, páromnak elmondtam, hogy még csak ne is pislogjon, úgy vigyázzon rá, majd elmentem zuhanyozni és fejni, mert majd szétdurrant a mellem :-)
2012. jan. 20. 16:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Mi beletettük pólyába és be a kiságyba.Aztán rögtön ki :)Egész nap fogtuk felváltva mert csak sírt és sírt és sírt :(
2012. jan. 20. 16:33
 16/27 anonim ***** válasza:
Letusoltam! Végre, tiszta környezetben!
2012. jan. 20. 16:35
 17/27 anonim ***** válasza:

Leültem az asztalhoz és ettem kis almaszószt.finom házikaját ami nem látott borsót

:) Korházban minden nap volt benne...tána zuhi

2012. jan. 20. 16:43
 18/27 anonim ***** válasza:

Én kicsomagoltam a lányomat, miután kivettem a hordozóból.Tisztába tettem, aztán a kiságyba.Egy ideig csak néztük, aztán én(a friss császárhegemmel)kimentem a konyhába és elmosogattam (mert a párom nem mosogat), felsöpörtem, felmostam.Aztán átöltöztem itthoni ruhába és lepihentem kicsit, de kb 5 perc múlva enni kért a lányom...

Megszoptattam aztán kapott tápit is (alig volt tejem, borzalmasan fájt a szoptatás), büfi, tisztába tétel és aztán megint alvás.

Akkor én nekiálltam kotyvasztani valamit, tettem-vettem (ezerrel mozgott bennem a fészekrakó ösztön) és mire lepihentem volna, a lányom ismét enni kért...

Átlagosan kétszer kelt éjjel 8 hetes koráig, onnantól teljesen tápszeres lett és vigigalussza az éjszakákat és én csak akkor pihentem ki magam rendesen, mert tudtam legalább 7 órát egyhuzamban aludni :)

Egy éves múlt a lányom és imádom :)

2012. jan. 20. 17:12
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

az én történetem kicsit szomorúbb, de gondoltam leírom mert annyira irigykedem rátok :(

amikor én hazajöttem, apum nyakába borultam zokogva még a kapuban és azt mondtam: én nem ezt akartam...a kislányunk a PIC osztályon feküdt mert korababa volt. utána csak ültem és járkáltam céltalanul a lakásban és alig vártam hogy később ismét bemehessünk hozzá.

Amikor viszont őt is hazahozhattuk, betettem a kiságyba és szaladtam neki tápit csinálni mert már etetési idő volt :)

2012. jan. 20. 17:18
 20/27 anonim ***** válasza:

Én a császár előtt 3 hónapig kórházban feküdtem, mert a terhességem alatt trombózist kaptam, úgyhogy mikor hazaértünk, elsírtam magam! :-)

Utána kicsomagoltuk a lányomat, és lepihentünk, utána pedig idegeskedtünk, mert nem akart szopizni vagy én voltam béna-első baba-. De estére helyre állt a rend, másnap pedig jött az anyukám.

2012. jan. 20. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!