Ti nem estetek kísértésbe?
miért ne lehetne ilyen ételeket? pl alma vagy sárgarépa.
csak nem azt amit te eszel hanem neki kész´tiettet, cukor, só nélkül.
ha betöltötte a 4.ik hónapot akkor akár anyatejes babának is lehet, te döntöd el.
Ezért nem ettem soha a lányok előtt amikor abban a korban voltak,hogy már látták mit csinálok,de még Nekik nem volt szabad!
Ha betölti a 4 hónapot,akkor kezdetben pici direkt baba almareszelővel reszelt almát,vagy főtt,pépesített almát, krumplit,répát,borsót,őszibarackot- később,ha már minden ízt ismer és nem érzékeny rá! keverheted az ízeket.
Üdv:3 lányos (a legkisebb 4 és fél hónapos)
Csak, mert mindenhol az olvassa az ember, hogy szigorúan ki kell várni a 6 hónapos kort a kóstolgatással.
Tudom, hogy az anyatejnél nem is lehetne jobbat adni neki, de olyanok vagyunk, hogy az feltételezzük, hogy jót tennénk vele, ha mégis hamarabb kezdenénk.... váááááááá, nem tom!
Nem a falatot nézi ki a szádból hanem azt nézi, tanulja, hogy mit csinálsz. Ha pl cigiznél vagy a cipődet rágcsálnád azt is ugyanúgy kinézné a szádból. :)
Szerintem addig örülj amíg nem kell külön pepecselni, főzőcskézni neki, még többet mosogatni stb. Olyan hamar eltelik ez a kizárólag anyatejes időszak... Ne siettesd, élvezd ki, hogy ilyen kapocs van köztetek. :)
5,5 hós kizárólag anyatejes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!