Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti nem estetek kísértésbe?

Ti nem estetek kísértésbe?

Figyelt kérdés
Amikor eszünk majd ki nézi a babóca a szánkból az ételt. Na nem mondom, hogy a saját kajánkból adnék, de alma-, sárgarépalé vagy ilyesmi. Még csak 4 hónapos lesz. Anyatejes kizárólag. Ugye nem szabad semmit???
2012. jan. 20. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
46%

miért ne lehetne ilyen ételeket? pl alma vagy sárgarépa.

csak nem azt amit te eszel hanem neki kész´tiettet, cukor, só nélkül.

ha betöltötte a 4.ik hónapot akkor akár anyatejes babának is lehet, te döntöd el.

2012. jan. 20. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha betölti a 4 hót akkor alma, sárgarépa, őszibarack, krumpli mehet neki, de csak szépen lassan egy egy kicsit.
2012. jan. 20. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
nem estem :) nem kinézte a szádból a kaját hisz azt se tudja mi az, hanem csak érdekli, kíváncsi, hogy mit csinálsz.
2012. jan. 20. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem ettem soha a lányok előtt amikor abban a korban voltak,hogy már látták mit csinálok,de még Nekik nem volt szabad!

Ha betölti a 4 hónapot,akkor kezdetben pici direkt baba almareszelővel reszelt almát,vagy főtt,pépesített almát, krumplit,répát,borsót,őszibarackot- később,ha már minden ízt ismer és nem érzékeny rá! keverheted az ízeket.

Üdv:3 lányos (a legkisebb 4 és fél hónapos)

2012. jan. 20. 14:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Csak, mert mindenhol az olvassa az ember, hogy szigorúan ki kell várni a 6 hónapos kort a kóstolgatással.

Tudom, hogy az anyatejnél nem is lehetne jobbat adni neki, de olyanok vagyunk, hogy az feltételezzük, hogy jót tennénk vele, ha mégis hamarabb kezdenénk.... váááááááá, nem tom!

2012. jan. 20. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a falatot nézi ki a szádból hanem azt nézi, tanulja, hogy mit csinálsz. Ha pl cigiznél vagy a cipődet rágcsálnád azt is ugyanúgy kinézné a szádból. :)

Szerintem addig örülj amíg nem kell külön pepecselni, főzőcskézni neki, még többet mosogatni stb. Olyan hamar eltelik ez a kizárólag anyatejes időszak... Ne siettesd, élvezd ki, hogy ilyen kapocs van köztetek. :)

5,5 hós kizárólag anyatejes kisfiú anyukája

2012. jan. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!