Csak őszintén! Hány kiló a versenysúlyotok, mennyi voltatok, amikor teherbe estetek, és most mennyi vagytok, és hány hónappal a szülés után?
59kg-al estem teherbe, 90kg-al mentem szülni, 57kg vagyok most. 15hónapos a fiam. Nem sportolok, csak utána szaladgálok egész nap, meg sem állok-főzök, mosok, takarítok. Segítségem egyáltalán nincs.
Amióta nem szoptatom azóta nehezebben mennek a kilók.
Szia!Én 62 kg-val lettem Babás, 79kg-al szültem:)
Szülés után 6 héttel 62kg voltam újra, majd mikor már nem szopott kisfiam, akkor jöttek a kilók, 66 kg voltam tavaly szeptemberig, majd másfél hónap alatt lementem 56-ra és most 58kg vagyok!!!
Ja, kisfiam 16 hónapos és szintén azon agyalok hogy tudnék eljárni edzeni, mert pocakosodok:)
55 (volt) a versenysúlyom, 60-al estem teherbe, 85(!)voltam szüléskor, 75-tel jöttem haza, és most 67 vagyok. 10 hónapos a kisfiam.
5 kg az utóbbi pár hétben ment le, amióta feláll, megy, pakol. Sokat számít ez a kis mozgás...
62 kg-mal lettem terhes.77-tel mentem szülni.70-nel jöttem ki a korházból.65 voltam mig ki nem jött a joidő.mióta lehet sokat(több órát kinn sétálni)azóta lement még 3,igy most 62 vagyok újra.de még szeretném ha lemenne pár kg(főleg a hasamról és a combomról).tornázni nemigazán szeretek.8,5 hós a kisfiam
/S/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!