Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak őszintén! Hány kiló a...

Csak őszintén! Hány kiló a versenysúlyotok, mennyi voltatok, amikor teherbe estetek, és most mennyi vagytok, és hány hónappal a szülés után?

Figyelt kérdés
Nálam a versenysúly 61 kg. 63 voltam, mikor teherbe estem, a súlyom szülés után 1 hónappal 67 volt most is annyi vagyok, 16 hónapja szültem. :( Sajnos olyan típus vagyok, akiről csak sporttal megy le bármi, de nincsn kire bíznom a babámat.
2010. ápr. 14. 20:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
45el lettem terhes(153cmhez), 42re fogytam az első trimben,majd terhesség végére 52 kg lettem,amiből szüléskor lement 7kg és most 4 hónappal szülés után 44 vagyok
2010. ápr. 14. 22:42
 32/38 anonim ***** válasza:
65 kilósan estem teherbe, 85-tel mentem szülni. Most 58 vagyok, 10 hetes a kislányom.
2010. ápr. 15. 06:35
 33/38 anonim ***** válasza:
84 kiló voltam amikor teherbe estem,12 hétig lement 3 kiló,90-nel mentem szülni.83 kiló voltam amikor hazajöttünk,szoptatás alatt sokat hiztam.9hónapos volt a babám amikor újra terhes lettem,94 kilóval,most 17 hetesen 91 vagyok.
2010. ápr. 15. 07:47
 34/38 anonim ***** válasza:

De jó, itt irigykedek sokan milyen jól visszafogytak!! :) Nekem 69 a versenysúlyom. 74 el estem teherbe a fiammal, 96-tal mentem szülni, mikor hazaértünk a kórházból 72 voltam. Aztán 2-3 hét alatt mikor alig tudtam aludni, enni se ment és beindult a tejem addig fogytam ismét 2 kilót.

Aztán ahogy beállt a tej és minden rendeződött, visszakúszott 3-4 kiló.

Mikor a fiam nem szopizott már, akkor tudtam hogy fogyni, 69 lettem.

Ezután pár hónapra terhes lettem a lányommal. Ismét 93-94 körül végeztem kilókat illetően de mikor hazajöttünk a kórházból még mindig 80 kiló voltam:((

Aztán szép lassan megindult lefelé, de 76 ról nem akart csökkeni a fenének se.

Most 5 hós a lányom több mint 2 hónapja mindennap 1 órát dvd-re tornázok és 2 kiló ment le összesen.

Tuti megint csak akkor fognak megindulni a kilók, ha már nem szoptatok.

2010. ápr. 15. 09:19
 35/38 anonim ***** válasza:

61 kiló a versenysúlyom, 63 kilóval estem teherbe, 89 (!!!) kilóval mentem szülni, 73 kilóval jöttem haza, és most 65 kiló vagyok, és hiába minden egy dekát nem megy lejjebb!!!

14 hónapja szültem... :-(

2010. ápr. 15. 10:43
 36/38 anonim ***** válasza:
61 kiló voltam amikor teherbe estem, szülés napján 80 voltam, most pedig 7 hónappal utána vagyok 62.
2010. ápr. 15. 11:00
 37/38 anonim ***** válasza:

:) Vaskos erős csontú vagyok, így az alább leírt súly esetén nem egy hájpacnit kell elképzelni.

90 kg a versenysúlyom (látszottak a bordáim és a csípőcsontom)

84 kg-al lettem terhes (a doki csak a kiló miatt csesztetett ezért önsanyargató módszerhez folyamodtam, és elég rossz bőrben voltam, nagyon le is gyengültem)

89 kg-al mentem szülni

86 kg vagyok most a férjem szerint túl sovány :)

2010. ápr. 15. 11:37
 38/38 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek aki válaszolt! :)

úgy látom, nem csak én küzdök azzal a "pár" fennmaradt kilóval...még én is szoptatok, úgyhogy diétázni sem tudok, bár mint írtam, nálam önmagában az nem segít. Itt egy kicsi, ott egy kicsi hájacska...brr. :))

Remélem, ha nagyobbak lesznek a babák, mindannyian visszatalálunk önmagunkhoz!

Aki meg már visszatalált, annak sok gratula! :))

2010. ápr. 15. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!