Csak őszintén! Hány kiló a versenysúlyotok, mennyi voltatok, amikor teherbe estetek, és most mennyi vagytok, és hány hónappal a szülés után?
Figyelt kérdés
Nálam a versenysúly 61 kg. 63 voltam, mikor teherbe estem, a súlyom szülés után 1 hónappal 67 volt most is annyi vagyok, 16 hónapja szültem. :( Sajnos olyan típus vagyok, akiről csak sporttal megy le bármi, de nincsn kire bíznom a babámat.2010. ápr. 14. 20:57
11/38 anonim válasza:
Szia. 59 kg-mal estem teherbe, 69 kg-val mentem szülni, 60-nal jöttem ki a kórházból, szoptatás alatt feljött 5-6 kiló, már nem szoptatok, 6,5 hónapos a lányom, még mindig 64 kiló körül vagyok. Igyekszem tornázni, de nem mindig van rá időm. Nem adom fel! :) Jó lenne ha 10 kiló még lemenne.
12/38 anonim válasza:
59kg voltam mikor terhes lettem,71kg-mal mentem szülni,és most vagyok 60kg,a kisfiam 7hós.
Hiába h elméletileg csak 1kg plusz van rajtam,még is jobban kiáll a hasam,mint terhesség elött!:(
13/38 anonim válasza:
45 voltam, mikor teherbe estem, 57 kg voltam, mikor szültem, 9 hónap telt el, 45 vagyok most is.
14/38 anonim válasza:
62 kezdtem, 76 szültem, most újra 62 13 hónap után! Sportolni kellene, hogy feszesebb legyek, de lusta vagyok.
15/38 anonim válasza:
51 kg a versenysúlyom, 53-al estem teherbe, 66 voltam, mikor szültem. A kórházból 59 kilóval jöttem ki, majd 2 hét alatt lement még 3 kiló. Azóta csak 1 kilót fogytam, így most 55 vagyok. A fiam 4 hónapos, anyatejes.
16/38 anonim válasza:
61kg teherbeeséskor, 79kg szülésnél, kórház után 71kg, most 4 hónappal később 66kg vagyok.
17/38 anonim válasza:
76kg -val estem teherbe.
Szülés után egy hére ugyanennyi voltam.
Most 85kg vagyok.:)
13hónapja szültem,mind idáig szoptatok,nem zabálok,télen keveset mozogtam.
Nekem ugyan ez a problémám a férjem későn jön haza,nem tudok elmenni sehová.Mostmár késöbb sötétedik,elfogok menni bicajozni és futni estefelé egy kicsit.És a 90napos diétát tervezem mellé.
18/38 anonim válasza:
42 kg a versenysúlyom, 46 kg voltam, amikor terhes lettem. 72-vel mentem szülni, most 6 hónap elteltével 59 kg vagyok. Még legalább 12 kg-ot szeretnék leadni. Már nem szoptatok, update táblázat szerint kajálok, de tornázni nem mindig van időm sajna. B.
19/38 anonim válasza:
Na akkor csajok én leszek a legkövérebb! 68 voltam mikor teherbe estem,95 kg lettem,mikor szültem.Azóta eltelt 16 hónap,és 90 vagyok még mindig :( De szeretnék 59 kg lenni,de beérném a 65-el is! Szóval nekem kell fogyni,nem Nektek! :)))))))))
20/38 anonim válasza:
65 a versenysúlyom. 70 kilóval estem teherbe és 105 kilóval szültem. Most múlva 80 kiló vagyok. :(
Kisfiam 1,5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!