Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 1-1,5 éves babátok mellett...

Ha 1-1,5 éves babátok mellett újra teherbe estetek, nem féltetek, hogy valami baja lesz a picinek attól, ahogy a nagy mászik rajtatok, hasba rúg titeket?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem féltem. Igyekeztem vigyázni hogy ne történjen ilyesmi. A hasamra meg konkrétan azért nem engedtem mászni, ölembe ült meg ilyesmi de azért nem taposott a hasamon:)
2010. dec. 10. 09:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Arra az időre gondolok,amikor még nem tudtad,hogy babát vársz!
2010. dec. 10. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Amikor még olyan pici hogy nem is tudok róla, akkor szerintem tökéletesen védve van odabent. :-)

Nekem amúgy 17 hónap van a két gyerek között, és bár igyekeztem elkerülni a fentebb említett "baleseteket", azért jópár rúgást/könyöklést kaptam, általában véletlenül mert elég szeles természetű a lányom - mégse lett soha semmi baj belőle. Jól ki volt párnázva magzatvízzel.

De azon azóta is vigyorgunk, hogy amikor direktbe megböködte a pocakot,a kicsi visszarugdalt neki.

2010. dec. 10. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazad van!Csak én nagyon aggódós vagyok!Köszönöm,hogy válaszoltál!
2010. dec. 11. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
19 hónap van közöttük. mikor még nincs pocak kizárt, hogy bajt okozna a tesó, később pedig szopipárnával bástyáztam körül a hasam mikor hancúroztunk.
2010. dec. 12. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak:) Nagyon jól védve van ő ilyenkor. Én nem tudtam hogy terhes vagyok, 1 éevs volt a gyerkőc, lovacskázott a hasamon, semmi gond nem történt. Volt, hogy hintázás közben az én figyelmetlenségem miatt jól hasbarúgott...Nem kell aggódnod, persze vigyáz az ember lánya, de nem lesz vaj, ha véletlen történik ilyesmi.
2010. dec. 12. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!