Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babák anyukái!...

8 hónapos babák anyukái! Mennyi plusz kiló maradt rajtatok?

Figyelt kérdés
Érdekelne az is, hogy szoptattatok/szoptattok -e még, illetve, hogy tettetek -e valamit a fogyás érdekében.
2010. nov. 12. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Már 4 hónapja nem szoptatok, és 8 hónapos lesz a babám.

65-ről indult a terhességem. Híztam 20 kilót. Mikor hazajöttünk 71 kiló voltam, és azóta is annyi. Igaz nem sportolok a fogyásért, pedig jó lenne.

Te?

2010. nov. 12. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányom 11 hós de remélem nem baj hogy írok! :)

még 10 kiló van rajtam,bár zért ilyen sok,mert mikor terveztük a babánkat abbahagytam a cigit,és amiatt híztam sokat (25 kilót)És Manócska pedig rögtön jött!

Elkezdtem tornázni itthon,de sajna egyáltalán nem rendszeres,és még szopizik 3*4 egy nap alatt!Már nagyon zavar,de most tanulok,és a legtöbb időm arra megy nem atornára! :(

Te hogy állsz?

2010. nov. 12. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
szia.én már nem szoptatok.3 és fél hónapos volt a kislányom mikor elkezdtem a fogyit olyan 10 kg plusz volt rajtam.Mára már visszanyertem a terhesség elötti súyomat de ha még lemenne pár kg jó lenne.közel 67-ről kezdtem és most vagyok olyan 56-57 között.én annyit tettem h kevesebbet ettem.Eleinte nem ettem fehér kenyeret,cukrot és próbáltam csak vizet inni.de már eszem ismét mindent.és még eddig nem híztam vissza.Te rajtad mennyi maradt.jaaa és eleinte tornáztam Rékára akkor sem vittem túlzásba de most már egyáltalán nem.tornázok épp eleget a örökmozgó lányom utan...sok sikert neked....
2010. nov. 12. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor sem volt rajtam pusz,(már a szülés után sem) és most sincs, 20 hónapja szoptatok.

Mostanában odafigyleke, mert ha elkezdenék édsséget zabálni (nagy akísértés, de van alternaíva) hamar túlmennék a 70 kilón is.

Amúgy 67-ről indulta, 79 lettem, szültem egy 4 kilós babát, az utolsó trimeszterben CH diétán voltam.

Az első gyrekemnél (11 éve) 63 kg ról idultam (ott 18 kg jött fel, 4,4 kg os baba mellett), azóta sem voltam annyi, de most, hogy odafigyelek, apránként megy azért lefelé, a cél a 60 kg, jövű nyárra legkésőbb (170 centi magas vagyok)

2010. nov. 12. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Még szoptatok. 50 kilóval lettem terhes, 57 voltam szülés után, most 60 vagyok. :S Mindenképp kell az anyatej a babámnak, mert tejfehérje- allergiás és a tápszert nem issza. Tehát még esély sincs a fogyásra, pedig már jó lenne.
2010. nov. 12. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Még intenzíven szoptatok, anyatejet is adok le elég sokat. 4 kilóval vagyok kevesebb, mint a terhességem előtt.
2010. nov. 12. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Rajtam olyan 10kg felesleg maradt.jó lenne már leadni denincs energiám rászánni magam a tornára.
2010. nov. 12. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én babám 9,5 hónapos, jelenleg is még szopizik napi 7-8x.

68 kilóval kezdtem a terhességet, jelenleg 65 kg vagyok. Semmit nem tettem a fogyás érdekében, se torna , se diéta. Ami meglepő, mert egy időben nagyon sok édességet ettem(iszonyatosan kívántam).Még jó lenne pár kilót fogyni, de én már ennek is örülök.

2010. nov. 12. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:

57kg-al kezdtem , 70kg-osan mentem szülni, most vagyok 62kg. Egy-két hete ment el a tejem végleg, de fogyózni majd csak januártól vagyok hajlandó, mert a tavalyi telet én is-mint már egy válaszoló írta-ch diétával koplaltam végig, most nem vagyok hajlandó lemondani a karácsonyi finomságokról :D

Egyébként 170cm vagyok, úgyhogy nem olyan feltűnő ez a pár kg plussz....csak engem zavar egy kicsit.

a lányom 8,5 hónapos

2010. nov. 12. 15:30
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Én 20 kilót híztam, a babám 4 kilós volt, és most 5 kiló plusz van rajtam.

185 centis vagyok, 70 voltam terhesség előtt, most 75, tehát jól eloszlik az az öt kiló, de pár farmer azért kicsi, és jó lenne ha lemenne még ez az öt. Nem csináltam és nem is csinálok semmit, nem tornáztam, nem ettem kevesebbet, de valamit lehet el kéne kezdeni, mert ez az 5 kiló lehet nem megy le magától. Még szoptatok 5-ször , majd meglátjuk.....csak lenne leki erőm... :)

2010. nov. 12. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!