Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer vagy tehéntej?

Müttyentyű kérdése:

Tápszer vagy tehéntej?

Figyelt kérdés
Szerintetek tápszert vagy inkább tehéntejet adjak a csajszimnak? Hallottam egy eljárásról, ami után lehet sima tejet is adni neki. Így szól: a tejet fel kell forralni, lehűteni, vízzel vagy teával kicsit hígítani, pár csepp citromlé és cukor, és adható a babának. Az arányokat pontosan nem tudom, de lehet utána tudnék járni. Egy csecsemőgondozónak tanulótól hallottam.
2012. jan. 20. 12:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek. Azóta megoldódott a problémám, és ha hiszitek ha nem, most lesz 7 hós, de 4 hós korától kecsketejet kap a lányom, és olyan jókat alszik tőle éjszaka! Semmi baja. Forralva, hűtve, babavízzel keverve. A dokim és védőnőm nem tud róla. Én is ezen nőttem fel, soha nem voltam allergiás rá. Szerintem ezt a babaetetést néhány területén kicsit eltúlozzák. Én úgy etetem a lányom, ahogy húgom anyósa ajánlotta: amitől nem fáj a hasa, nincs kiütése, nem zavar be a kakiba, mehet. Nekem bevált! Már a birkapörkölt szaftos tört krumplit is megkóstolta. :) Egyébként meg :MINDENKINEK ALANYI JOGA ELDÖNTENI, HOGYAN ÉS MIVEL ETETI A GYERMEKÉT. Üdv mindenkinek!
2012. aug. 16. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!