Tápszer vagy tehéntej?
Én jobban megbízom a tápszerekben, mint bármilyen tehéntejben. Főleg, ha boltiról van szó. Bár gondolom a te tehéntejed az egyenesen a bociból jönne :))
Lényegében én a védőnőmmel és gyermekorvosommal tanácskoznék erről, de ismervén őket egyből lebeszélnének róla.
6 hós a lányom.
Mennyi idős a "baba"?
Amúgy az eljárás "szuper", de tejfehérje bevitel szempontjából nincs különbség, hogy forralod vagy sem. A cukor meg a citrom csak ízesít (tudnám, hogy minek?). Ha meg bolti tejet veszel, azt nem kell "fertőtleníteni" sem, hiszen a gyártási eljárás során már megtörtént... (hőkezelés, paszt9rizáslás stb)
Ha egy év alatt van a gyereked, akkor egyértelműen tápszer.
12.57-nek!!
Azért a tápos kicsit durva nem?
Kérdezőnek!
Én se tudtam szoptatni,tápszeres volt a kislányom az elejétől fogva.SEMMI BAJA NEM LETT A TÁPSZERTŐL.Én 1 éves koráig adtam neki tápszert.Utána már bolti tejet adtam neki,forralva.22hónapos de én még forralom neki.Én se vagyok egy fafejű anya de 1 éves kor alatt nem adnék bolti vagy tehéntejet.
3-asnak!
Ur Isten!!! Kecsketej!!!! Itt a falunkban volt egy kisbaba, aki a kecsketejtol bélcsavarodást kapott és meg is halt. Ha gyereket vállaltunk ne legyunk már ennyire zsugorik!
En tápszert adok a gyereknek! Gondoljatok bele. A bolti tehéntej sem az az igazi régi tehéntej. Mi vitamín lehet benne. A tápszer meg sok mindent tartalmaz. Nézzétek meg a dobozon. Tehéntejet most kezdtem el adni, de csak étel formában. A tápszert még mindég issza a lányom.
1 éves kislány anyukája
Attól függ mennyi idős a babád!!
Kisfiam is tápszert kapott kiegészítésnek.Aztán kb.6 hósan megunta,semmilyet nem tudtam belediktálni.Még volt némi anyatejem ekkor.11 hós kora óta issza a tehéntejet.Szereti,nincs tőle baja.
A hatosnak,már ha ennyire lenéz,csak annyit hogy falun lehet olcsobb a tej,de én 800 forintot fizettem 1 literért,mert városba lakok!!!!Annyira okos,akkor kiszámolja hogy az a 3 hónap is mennyibe fájt nekem a zsugoriságom,ja és a tápszer is mert miden 3,4 ik étkezésre azt adtam,higitotta a székletet,hogy ne legyen székrekedése.Nem kéne általánosítani senkit,azért mert XY így vagy úg járt.
Üdv. A zsugori
Milyen idős?
6 hó felett talán bepróbálkoznék vele, de előtte én se mertem, pedig utálta a tápszert.DE kiderült hogy a tejet sem szereti:-)
Én 4 napos koromtól tehéntejet kaptam, szerintem nem lenne allergiás, de a tápszerben sok a vitamin, ezért maradtam annál.Egyébként tényleg nem olcsóbb a tehéntej, sőt!(már a jó minőségű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!