Tehéntej vagy babatej? Melyiket adnátok 13 hós babának?
Érvek, ellenérvek?
Tanácstalan vagyok. Ki melyik mellett döntene?
S aki babtej-párti ennyi idősen még: adnátok tehéntejet, ha egyáltalán nem akarna babatejet inni a babátok? Vagy hagynátok, hogy akkor inkább semmi tejterméket ne fogyasszon?...
Sajnos se sajtot, se joghurtot, túrót nem fogad el.
1 hónapja nem szopizik, azóta tart ez az állapot.
Nagyon sokat segítenétek, mert ma este már adnék(vagy nem adnék neki...)
Nagyon köszönöm!!!
babatejet ha esténként nem tud megfelelö mennyiségü vacsit enni hogy jol is lakjon vele. ha tud akkor sima tehéntejet adnék .
(mondom én aki most tért át 100% -san a tehéntejremivel 15 hós koráig tépit kapott este mert akisasszony nem evetett eleget este s valamivel potolni kellett
az én fiam két éves koráig nem ivott tehéntejet,csak tejitalt.aztán amikor bölcsis lett,akkortól ivott tejet,kakaót,karamellás tejet mikor mit.szeptember óta bölcsis,itthon még tejitalt iszik 2+-ost.két decit iszik reggelente indulás előtt.nem drágább,mint egy minőségi tej,és szereti.de a sima tejet is megissza,nem allergiás rá.
ha viszont nem lenne hajlandó meginni tejitalt,akkor adnék tehéntejet neki
Kislányom 6 nappal múlt egy éves.Ma reggel kapott először tejet, 3,5%-ost.Eddig tejitalt kapott, de gondoltam kipróbálom.Mind egy szálig megitta és semmi baja nem lett tőle, hasmenése sem volt.Nincs tejallergiás a családban és eddig minden tejterméket szívesen fogyasztott, sőt kijelenthetem, hogy a kislányom joghurt mániás:)
Van még itthon tejitala, azt még megissza, de aztán mehet a tejecske :)
Köszönöm a válaszokat!
Hát megpróbáltam...Kiöklendezte, és hozzám vágta az itatópoharat...:S
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!