Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottátok hogy csökkenni...

Hallottátok hogy csökkenni fog a GYED összege?

Figyelt kérdés
Nekem elvileg 41ezer Ft-ra fog csökkenni.Mit szóltok hozzá?Hogyan tovább?Nagyon szerettünk volna második babát ,de igy hogy?Olyan rossz :(:(
2012. jan. 18. 11:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A bölcsődék fizetőssé tételét kifelejtettem. :-(
2012. jan. 19. 08:23
 22/24 anonim ***** válasza:

Ejnye-ejnye utolsó!

Hát nem kifelejtetted, hogy a 3. gyeses évet visszaadták???

Na és a szocpol "visszahozatala"? Az smafu?

(Remélem, átjön az irónia...)

Még tavaly év végén néztem egy parlamenti közvetítést (ajánlom az alacsony vérnyomásúak figyelmébe, garantáltan seperc felmegy a vérnyomásod), ahol egy honANYA (gondolom nem kell mondani, hogy kormánypárti) kifejtette, hogy milyen jó dolguk van az otthonlévő anyáknak, hiszen mennyit megspórolnak azzal, hogy otthon vannak, pl. főzésre van ideje, így olcsóbb. Kb. 5 percig soroltam a tv-nek, hogy miért nem olcsóbb...

2012. jan. 19. 10:28
 23/24 anonim ***** válasza:
Főzésre van ideje.... Hát okos:-/ Én eddig is magam főztem, nem étterembe jártunk, annak ellenére, hogy sokszor estig dolgozom. Szerintem a magyar családok zöme így csinálja munka mellett is. Saját magunk főzünk. Sőt kertet művelünk, gyereket nevelünk, háztartást vezetünk és több műszakban dolgozunk. A kedves politikusoknak ez ismeretlen minden bizonnyal...
2012. jan. 19. 14:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Köszönjük, a 2/3-os többséget meg külön is! Bravó.
2012. jan. 19. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!