Hallottatok valamit arról, hogy januártól GYED alatt is igénybe vehető a kismamabérlet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 20:12
1/12 anonim válasza:
óóóó, az engem is érdekelne nagyon... :)
2/12 anonim válasza:
Az eddig is igénybevehtő volt!Évente kell újra csináltatni a bérletigazolványt, mert csak 1 évig érvényes!Amíg a gyerekkel az ember otthon van, addig a kismama bérlet jár!!!Ez 3 év!
3/12 A kérdező kommentje:
Csak a gyes alatt lehetett igényelni!
2011. dec. 11. 22:22
4/12 anonim válasza:
Én szülésem után rögtön mentem csináltatni, és akkor még TGYÁS-t kaptam!Így lehet 3 évig igényelni!Csak évente kell meghosszabbítatni!Jegy és bérletárusként dolgoztam szülésem előtt!!!De ha nem hisztek nekem, akkor meg kell kérdezni egy BKV bérlet pénztárost, és ők tudnak teljes felvilágosítást adni.Szép lenne ha csak a gyerek 2 éves korától lehetne kedvezményes bérletet váltani!!?Lányom 11 hónapos, és én már ilyen bérlettel rohangálok!!!
5/12 anonim válasza:
1.vagyok,engem a Mák-nál elküldtek a fenébe,hogy csak gyesen lévő anyuka kaphat...:(
6/12 anonim válasza:
Egyik szerv nem tudja mit csinál a másik!!!Én is kaptam már különböző felvilágosítást, pl amikor az apaságit intéztük, az egyik helyen ahol voltunk ott elmondták milyen papírok kellenek, de elküldtek egy eggyel arrébbi épületbe, ott meg 1 órás várakozás után közölték, hogy még kell egy pár papír!Borzasztóan örültem, de miután beszereztük soron kívűl fogadtak!Úgy, hogy ennyit erről!!!Azért kell elmenni egy bérletpénztárba, és ott adnak felvilágósítást!A MÁK-hoz, csak az igazolásért kell el menni, ami azt bizonyítja, hogy gyerekkel vagy otthon, TGYÁS-on, GYED-en vagy GYES-en!
7/12 A kérdező kommentje:
ez szép! :S Engem is elhajtottak, és a MÁK oldalán is az van hogy csak gyes alatt lehet.
Eljöhetnél velem intézkedni. ;)
2011. dec. 16. 13:54
8/12 anonim válasza:
Csak gyes alatt jár! Gyed alatt nem! A bérletpénztárnál pont tegnap kértem infot erről! A Mák honlapján is fenn van érthetően.
9/12 anonim válasza:
Én ezt nem értem.
2011.01.12-én szültem, és 2012.02.23-áig érvényes kismama bérletem van.Ami azt jelenti, hogy TGYÁS alatt csináltattam, és már GYED-en vagyok...Na mindegy.Ha nem, akkor nem...
10/12 anonim válasza:
Hogy csináltattad, amikor a MÁK-tól kell vinni a bérletpénztárba egy határozatot, hogy GYES ellátásban részesülsz? Enélkül nem állíthatják ki, mert az már csalás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!