Szoktatok még ENNI, miután leteszitek a babát aludni?
Nem szoktam.
Azért sem, mert 9-fél10 körül alszik el és akkor inkább én is lefekszem, meg azért sem, mert utálok olyankor lejönni az emeletről amikor alszik.
Siman.Ujra terhes vagyok,van egy 14honapos kislanyunk.Kepes vagyok este 10kor tejbegrizt csinalni ha akkor kivanom meg.Szerencsemre ehetek akarmit,akarmikor nem latszik meg.
De van hogy csak nasizunk.Csoki,jegkrem stb.
Köszönöm a sok választ,nagyon örültem neki:)
Igen,én is szoktam sajnos enni,és igen,sajnos meg is látszik rajtam.Egész nap jóformán éhen vagyok,reggel megiszom a kávémat,és sokszor délután 3-4 óra,mire először eszek.Ezzel elvagyok utána már,és mikor már nyugi van a házban és lefeküdtek a gyerekek(ikrek),akkor tudok vacsorázni.Ilyen alkat vagyok,nem tudok úgy enni,hogy közben állandóan a gyerekeket figyelem.Próbáltam már nem enni este,pár napig bírtam,de volt h olyan éhes voltam,h nem tudtam elaludni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!