Mi baja lehet a babámnak? Légyszi!
Figyelt kérdés
Ma 6. napja hogy délelőtt hasmenés szerűen kakil jó adagot. De csak egyszer tápi után.(este, reggel iszik). Eddig ilyen gond nem volt vele, ugyanazt issza fél éve. Semmi mástól utána már napközben nincs széklete. Lehet hogy a tápi mégis a bűnös? Vagy hirtelen most lesz tejérzékeny? Szombaton volt egy kicsit estére lázas, de reggelre nem volt aztán semmi baja. Fogak esetleg? De eddig egyik fogánál sem volt ilyen gond pedig 14 van neki. És ez gyanús hogy miért pont a tápi után.
18 hós
2012. jan. 16. 13:17
11/14 anonim válasza:
Az én lányom 15hós és kb ugyan ez van mint nálatok,annyi különbséggel hogy nem tápi után van széklete hanem napközben.Mi fogzunk is de addig emiatt nem volt ilyen hosszú ideig hasmenése.Ma hívtam a dokit annyit mondott hogy Normaflor és diéta!Hát nem tudom,de már én is aggódok.
12/14 anonim válasza:
Fogzás miatt is lehet, hát a tápit nem gondolom bűnösnek, hiszen ha fél éve azt issza, akkor miért pont most kezdődne?! Esetleg valami lappangó betegségre tudok gondolni, ami most jött ki igazán. :( Jobbulást!
14/14 A kérdező kommentje:
Nem volt ojtása. Tegnap megjött az eredmény nem virus, a bacikra viszont csak hétfőn lesz eredmény. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz, tegnap megint 4-szer volt kaki.
2012. jan. 21. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!