Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baja a babámnak?

Mi lehet a baja a babámnak?

Figyelt kérdés
Lázas, nagyon nyűgös, köhög egy picit,taknyos, és most z esti tápszerét azonnal visszahányta sugárban. Nem adtam neki másikat,csak vizet. Ne is adjak később sem tápszert neki? Nagyon sírt folyamatosan szegény, mi lehet a baja?
2011. dec. 5. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne adj neki tápszert mostanában. A legjobb a tea. Ha nagyon lázas, hívd ki az ügyeletet, ellenben holnap vidd el őt a dokihoz. Apránként teáztasd.
2011. dec. 5. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

"Lázas, nagyon nyűgös, köhög egy picit,taknyos, és most z esti tápszerét azonnal visszahányta sugárban."

Szerinted mi baja lehet? Talán vidd el orvoshoz!

2011. dec. 5. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnalom nagyon szegénykét meg neked is rossz tudom mert a fiamnál ez szokott lenni de én mindig inkább rohantam orvoshoz.
2011. dec. 5. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha lázas, akkor irány a doki. Ő tudja megmondani, hogy pontosan mi a baja. Megfázás? Calici vírus? Lehet, hogy a tápszer nem esett jól neki?
2011. dec. 5. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
A kisbabák még nem nagyon tudnak a szájukon levegőt venni.Azt csak később tanulják meg.Tehát ha nem kap az orrán,akkor szenved és evésnél levegőhiányos.A lázát 38 fok körül csillapítani kell és nem ártana holnap megmutatni egy orvosnak.
2011. dec. 5. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg éhes,próbáld kanállal,mert asem az orrán,sem a száján nem kap levegőt és itasd
2011. dec. 5. 20:30
 7/10 A kérdező kommentje:
20:20-as nagyon jó fej vagy!! úgy értettem,hogy mi baja lehet, hogy ez milyen betegség,vagy vírus?? Hogy van-e most vmi ilyen vírus? BUNKÓ
2011. dec. 5. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnos van. Vírusos hányás hasmenéses nyavalya van most "forgalomban", de biztosat csak a doki mondhat vizsgálat után.
2011. dec. 5. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen és elkapott valami vírust. Kapott rá gyógyszert.

Lehet én vagyok kicsit para mami, de mi egyből mentünk az ügyeletre, mikor már sugárba hányta ki az ételt. Ugyanis nekünk anno a védőnő azt mondta, hogy ilyenkor azonnal mennyünk orvoshoz.

Sírni pedig azért sír, mert valószínűleg éhes, mivel minden kijön belőle a hányás miatt.

2011. dec. 5. 21:07
 10/10 TKI Ibolya ***** válasza:
Miért bunkózod le a 20.20-ast? Igaza van irány az orvos.Mi nem tudjuk megmondani neked innen a messziből ,hogy milyen vírust szedett össze a picid.És ha nem vírus hanem valami teljesen más? Ez nem játék! Ha én nem viszem időben orvoshoz a 2 hetes fiamat ma nincs közöttünk.
2011. dec. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!