Anita0802 kérdése:
Miért van az hogy folyamatosan rettegek, hogy a babámnak valami baja lehet vagy egyszer csak elveszítem?
Figyelt kérdés
Ez így már beteges? Ez miatt nem is tudok úgy kötődni hozzá mint ahogyan szerintem kellene, szeretem és féltem de rettegek attól hogy "rendesen" megszeretem és akkor veszítem el. Orvosi esett vagyok már ugye?2011. dec. 26. 00:09
1/8 anonim válasza:
Én is hasonlóan érzek. Már gondoltam hogy elmegyek pszichológushoz, mert egy merő rettegés az életem.
2/8 anonim válasza:
Igen,ennek így már nem sok értelme van. A gyerek is érzi a folyamatos idegfeszültséget,gondolom a házasságodnak sem tesz jót. Menj el pszichológushoz
3/8 anonim válasza:
Én is sokszor gondolok erre.Illetve mióta megszületett a babám, a halál,az elmúlás is minden nap eszembe jut.Hogy felelős vagyok érte,és szeretnék még nagyon sokáig Vele maradni,és bízok benne hogy a Jó Isten megadja ezt nekünk!!!Szóval én is elég gáz vagyok,de ez van.Remélem hamarosan elmúlik minden rossz gondolatom!Szép napot Nektek!Puszi!
4/8 anonim válasza:
Minden szülőben benne van ez az érzés,amit a kérdésedben írtál. Természetes is. Csak ne ez töltse ki a napjaid.
5/8 anonim válasza:
Hát elég kevés az infó. Mert ha még az elején vagytok akkor ez tök ok. Még nem elég stabil a lelkivilágod a hormonoktól.
6/8 anonim válasza:
Nekem 2 szó miatt tűnik betegesnek: a "folyamatosan" és a "rettegek"...
Az más (és egészséges határ), ha "többször eszembe jut, és félek tőle".
Remélem érthető :)
7/8 A kérdező kommentje:
6 hetes a fiam,a folyamatosan az minden nap nem a minden perc.a rettegek meg a nagyon félek lehet túlzottan.(légzésfigyelő stb.) összeszorul a gyomrom mondjuk ha félre nyel ilyesmi.arra lennék kíváncsi hogy ez egészséges-e mert fogalamam sincs mit kéne éreznem most,hogy anya lettem.
2011. dec. 26. 23:09
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez még egészséges. Ahogy ügyesedik a baba úgy fog ez az érzés is enyhülni. EGyre több sikered lesz a problémamegoldásban és így már jobban veszed a lelki akadályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!