Mi baja lehet a babámnak? Légyszi!
Figyelt kérdés
Ma 6. napja hogy délelőtt hasmenés szerűen kakil jó adagot. De csak egyszer tápi után.(este, reggel iszik). Eddig ilyen gond nem volt vele, ugyanazt issza fél éve. Semmi mástól utána már napközben nincs széklete. Lehet hogy a tápi mégis a bűnös? Vagy hirtelen most lesz tejérzékeny? Szombaton volt egy kicsit estére lázas, de reggelre nem volt aztán semmi baja. Fogak esetleg? De eddig egyik fogánál sem volt ilyen gond pedig 14 van neki. És ez gyanús hogy miért pont a tápi után.
18 hós
2012. jan. 16. 13:17
2/14 anonim válasza:
Más alkalomkor napközben rendesen kakil,az nem hasmenéses?A fogzásos kaka savanyú,vízszerű,világossárga.Az övé milyen?
3/14 anonim válasza:
Ja,bocs,írtad h nincs széklete máskor.Akkor szerintem is doki.
4/14 A kérdező kommentje:
Világos a széklete és elég büdi is.
2012. jan. 16. 13:34
5/14 anonim válasza:
Ez lehet fogzás is,de betegség is,így látatlanban nehéz megmondani.Enyémek többször kakiltak egy nap.kb. 2-3-4 és ebből volt szilárd széklet is,tehát tudtuk h csak a fogzás lehet.Meg a szaga is tipikusan savanyú volt,fel is marta (volna)azonnal a feneküket.
6/14 anonim válasza:
Az én lányomnak is csak az utolsó fogaknál tapasztaltam ezt a híg székletet. Próbáld megnézni a száját.
7/14 A kérdező kommentje:
Hivtam a dokit, azt mondta hagyjam ki a tejet nála. Ha akkor is marad ez a hig széklet akkor vigyek mintát.
Megnézem azt is nem-e jön foga megint.
2012. jan. 16. 15:15
8/14 A kérdező kommentje:
Holnap lesz eredmény. De tegnap óta már mindent kikakil, nem nyálkás, hanem sárga, kásás és büdi. Aggódom, volt valakinél ilyen? Olyan mint az újszülöttkori kaki komolyan.
2012. jan. 18. 13:52
9/14 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon keveset eszik és nyűgösebb, fáradtabb is. Eddig ilyen nem volt.
2012. jan. 18. 13:54
10/14 anonim válasza:
Szegény...érdemben válaszolni nem is nagyon lehet, remélem semmi komoly. És milyen a kicsi hangulata? Olyan "beteges", vagy normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!