Ferdetartástól lehet, hogy gyengébb az egész bal oldala?
Figyelt kérdés
Babámnál ferdetartást állapítottak meg. A doki szerint semmi komoly, így feküdt a méhben, kezeléssel helyre jön.
Én viszont úgy látom,hogy mintha az egész bal oldala gyengébb lenne.
Kapálózik mindkét kezével, lábával, de a ballal,mintha gyengébben, ráadásul az arca bal felét is gyengébbnek látom. Ha ingerlem a szája mellett, jobb oldalra elhúzza, balra alig.
A ferdetartással függ össze vagy nincs köze hozzá?
2012. jan. 15. 15:38
1/2 anonim válasza:
Gondolom gyógytornára kell vinnie a gyereket,pont ezért,mert a rossz tartás miatt szerintem hypotón az egyik oldala. Nem ritka,de nem szabad ellógni a kezeléseket és akkor helyrejön
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Járni fogunk Dévényre, jövőhéten kezdjük!
Akkor szerinted ehhez lehet köze? Mert már kezdtem beparázni,hogy béna a gyerek bal oldala!
2012. jan. 15. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!