Orrszívót szeretnék venni, eddig orrszívó porszívónk volt, a minőségével semmi gond, csak nehezen takarítható, vízköves lett, így kidobtam. Most elemest szeretnék, de azt mondják 8 ezer körül van, és sokkal gyengébb a teljesítménye? Vélemény?
Igaza van az elsőnek, ez az egyetlen olyan készülék, ami ér valamit. És 1600 ft körül van.
Mi vettünk elemeset, 10800 Ft-ért (Living Lab), amit 1x használtunk csak, és valóban nagyon gyenge, nem ér semmit.
Tényleg vegyél másik porszívósat, a többi az nulla...
Ja,és ha mégis nagyon-nagyon szeretnél váltani,akkor inkább vegyél ilyen vízcsapra szerelhetőset,erről már több jót hallottam,mint az elemesről.Csak én ennél a változatnál a kivitelezést tudom nehezen elképzelni..
Vegyél műanyag orszi-porszit. Nekünk olyan van,azt a részét melyet az orrba dugsz ketté lehet venni és tökéletesen tisztítható. Vettem hozzá egy tisztítókefécskét is.
Az elektromosokról én is rosszat hallottam.
Nekünk van porszivós és elemes is.
A porszivós műanyag és két fej van hozzá, de amúgy tényleg ecetes vizben minden megoldható :)
Az elemes nekünk Graco tulajdonképpen szerintem jó, de nem olyan hatásos mint a porszivós. Az elemest én arra használom h ppl amikor alszik vagy sirás után utazáskor stb kiszivom vele neki. Jó és sziv is de gyengébben, és tovább tart.
A porszivós pikk pakk kikapja és amikor igazán beteg náthás akkor csak ez a jó, és ez az igazán hatásos az ellen hogy minden trutyi kijöjjön az orrából.
Szóval vegyél porszivóst mert amikor igazán szükség van rá az a legjobb.
nekünk ez van és ez kb olyan 1500 körűl van!
2. vagyok, nekünk is ez van, amit az utolsó linkelt.
Mi egyébként csak azért vettük az elemeset, hogy ne sírjon orrszívás közben, de ugyanúgy sírt, akkor már inkább a porszívós, az legalább tényleg kiszívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!