Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

1éves kislányomnak hétfő reggelre 39fokos láza lett a Nurofentől lement 38,1re.Doki szerint ez a 3napos láz de a 3,napra nem pöttyösödött ki és azóta sem.Hétfőn 37,5alá nem is lehetett neki levinni de éjjelre lement.Kedden 2x volt neki láza amit csillapítottam is le is vitte.Szerdára már semmi nem volt és azóta sem.Semmi más tünete nem volt és azóta sincs.Igaz 4foga be van durranva de már régóta és nem akar neki kibújni.De aztmondták hogy a fogtól nem lehet láz csak hőemelkedés nem?Nemtudom mi lehetett ez.Volt valaki hasonló helyzetben?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 12. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Akármilyen vírus is lehetett, akár a 3 napos láz is, pöttyök nélkül. Nekünk kétszer volt már a másfél év alatt hasonló, pár nap láz és semmi egyéb tünet, aztán elmúlt. Vérvételen is voltunk, semmit nem találtak. Szerintem ne aggódj, nem hinném, hogy komolyabb betegség volna, annak több tünete is lenne.
2012. jan. 13. 00:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze ez bármi lehet.

A fogától nem lehet, ha fogtol lázasodik be akkor ott ár valami mély gyulladás van a szájban, de tuti nem azért. szerintem normál ez, ha 3 napnál tovább tart akkor dokival mindenképpen beszélni kell.

2012. jan. 14. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt már ilyen, láz, és utána semmi tünet. Meg egyszer volt még egy, de az biztos a foga miatt volt, mert épp akkor bújt ki a rágófoga.
2012. jan. 14. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
15 hónapos lányommal ugyanez volt csütörtökön.39 fokos láz este, és éjjel is, egy héttel a kötelező oltás után.Ha ilyen magas a láza, akkor ne Nurofent adj, az nálunk is csak 38-ra vitte le.Germicid kúp hatott egyedül, szerencse, hogy volt itthon.A Nurofen szirup kisebb lázra, és fájdalomcsillapításra való.Fogzás ilyen magas lázat azért nem okoz.Bár a lányom péntek reggelre jól volt, és a lázon kívül nála se jelentkezett semmi, én elvittem orvoshoz.Kérdezte, nem ment a hasa?Nem hányt? Nem folyt az orra? Minden kérdésre nemmel válaszoltam, de azt mondta, vírus fertőzés.Valószínűleg az oltástól legyengült az immunrendszere, így könnyen bekapkodta szegény.És váladékosnak találta a torkát. Ilyen magas lázat vírus okoz.Vidd el orvoshoz, csak akkor leszel nyugodt.Nálunk se volt más tünet, és biztosra vettem, hogy az oltástól lázasodott be, de nem.Még szerencse, hogy elvittem.Egy nap alatt átment rajta.
2012. jan. 15. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!