Babámnál már tuti kimaradt a mászás? Mit lehetne tenni?
Ikerbaba, 11 hónapos. 7 hónapos kora óta kezdett kúszni,persze mára tökéletesre fejlesztette:) 1 hónapja áll, kapaszkodva lépeget,bár még nem magabiztosan. Kutyázott is,még most is csinálja, simán térdenáll stb., de ha közlekedésről van szó,akkor kúszik.
Tudom,hogy a mászásnak lenne a legnagyobb szerepe,ezért paráztam most rá. Ikertesója régóta ügyesen mászik,de úgy látszik ez nem érdekli és nem utánozza.
Köszi Nektek is!
Na az egyáltalán nem paráztat,hogy "hülye gyerek" lenne a kisbabám,csak a kommentre,mmiszerint "hát nem lesz egy Einstein,reagálnom kellett. Én nem írnék ilyet senki babájára,főleg nem ismeretlenül.
Mindenesetre megkérdezek 1-2 hozzáértőt,aztán majd ők terelgetnek...Veszíteni valóm nincs.
Még1x köszi!
Annyira bírom az ilyen, nálam is kimaradt és kösz jól vagyok - válaszokat. Biztos a ti házikutatásotok, hogy a családban mindenkinél kimaradt, inkább mérvadó, mint kutatók munkája, akik több ezer, tanulási nehézségekkel küzdő gyereket megvizsgáltak.
Azt sem értem, miért baj az, ha megmutatja egy szakembernek? Legfeljebb azt mondják, hogy semmi baja.
Nem vártam,hogy azt írd,a "te kölyköd lesz a 2. Einstein".Mint már írtam,nem akarok belőle Einsteint nevelni. De vedd észre,hogy bizony volt negatív hangvétele annak,amit írtál! Kijelentetted kb.,hogy nem lesz vmi okos a gyereked. Te mit szólnál,ha vki ezt mondaná a kölyködre?
Nem baj, te biztos Einstein vagy,mert másztál és biztos a te kölyköd is Einstein, ez nyugtasson. Írd bele az iskolai papírokba,hogy mászott a gyerekem,szóval biztos okosabb azoknál,akik nem másztak!
A többieknek köszönöm!
Csak megkérdeztem valamit,nem a gyerekek agybarázdáiról akartam csevegni. Amúgy én is azt gondolom,hogy sok minden a pénzről szól,hadd izguljon a szülő a gyermekéért,de én inkább más témákra vetíteném ezt ki. (hozzátáplálás,szoptatás,stb..) Erről viszont most itt nincs szó és nem is akarok róla vitát nyitni. De azért azokban a témákban sok szülő inkább hibába esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!