Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti szólnátok a helyembe a...

Ti szólnátok a helyembe a védőnőnek?

Figyelt kérdés

4 hónapos a kislányom, és 3 hetes kora óta nem volt nálunk a védőnőnk. A havi oltások alkalmával találkozunk, amikor az orvossal is, de az ugye nem ugyanaz, hiszen pár percet vagyunk ott, és már jön a következő baba.

Így a 4 hónap alatt lettek volna kérdéseim, aminek végül ezen az oldalon néztem utána. Felhívni telefonon én nem fogom, hiszen ez a dolga, hogy kijöjjön, amúgy meg eddig 2-szer próbáltam hívni, de akkor nem vette fel, mert 3 után hívtam(beteg lettem és anyatejes kérdésem lett volna). Na jó, ezt megértem, hogy munkaidőn túl nem veszi fel a telót, de azért kijöhetne, nem? Most a 4 hónapos oltás után kíváncsi leszek, jönni fog-e, mert ez az utcsó oltás. Mindenki azt mondja (anyum, férjem, anyósom), hogy szóljak neki, de mégis mit mondjak neki. Olyan hülyén hangzik, hogy én figyelmeztessem a kötelességére.

2012. jan. 11. 14:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nálunk kijön, de nekem az se lenne gond,ha nem jönne. Ha valaminek nagyon nem tudok utánakérdezni gyerekes barátnőktől, vagy itt a neten, akkor felhívom.

Nem tudom ki,hogy van ezzel, de nekem már sok újat nem tudott mondani, pedig a fiam az első gyerekem. Még ő is mondta,hogy olyan topon vagyok a dologban, mintha a 3. szültem volna. A neten szerintem elég sok mindent megtalálni.

Ettől függetlenül hozzánk jön. Tanácsadásra pedig havonta járnunk kell a doktornőhöz!

2012. jan. 11. 17:04
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Na a mi védőnők sem jön ám ki.Szülés előtt egyáltalán nem volt,szülés után pedig 1x.Akkor is én szóltam,hogy jöjjön mutassa meg a köldök ápolását.Ha hívom kicsörög és nem veszi fel,1-2 nap múlva hív vissza.Minden gondozásnál mondja,hogy legközelebb megbeszéljük a következő lépéseket,de soha nem beszélünk semmit :)Én már megszoktam és nem szorulok a tanácsára,de az első hónapban jó jött volna a segítsége.

Ha szeretnél vele beszélni szólj neki,hogy menjen ki hozzátok mert lenne pár személyes kérdésed.Nincs ebben semmi,és lehet kapcsolna is.

2012. jan. 11. 18:07
 33/33 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem olvastam az összes kommentet.

Nekem 2 védőnőm volt, az egyikkel végigvittem a terhességemet és úgy volt, hogy legelőször majd ő jön a babához, mikor itthon leszünk.Közben visszajött gyedről a saját védőnőm akit addig nem is ismertem és a kedves kiscsajt meg akivel terheskedtem áthelyezték.

Egyszer találkoztam szülés előtt a mostani védőnőnkkel és mikor meglett a baba, ő még aznap ki is jött.Utána 6 hetes koráig hetente és onnan havonta fél éves koráig.Most mi járunk hozzá mikor le akarom méretni a lányomat.De azért 1,5-2 havonta benéz, ha erre jár.

Csak azt nem szeretem, hogy sosem tudom mikor jön.Az előző védőnő mindig dobott egy sms-t legalább, hogy ne jöjjön feleslegesen, ha esetleg nem vagyunk itthon.

Mindent összeveteve aranyos a védőnőm és rendesen kijár, úgy ahogy kell.Mellesleg hétvégén vagy késő este is hívhatom, ha gondom van.Volt is már rá példa, sosincs kikapcsolva, pedig van 3 gyereke.

Mindent összevetve szerintem nyugodtan hívd fel a védőnődet, hogy esetleg mikor szándékozik meglátogatni titeket, mert lenne pár kérdésed.Csak finoman, meglátod venni fogja a lapot!:)

1 éves kislány anyukája

2012. jan. 12. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!