Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rá lehet bízni egy fél éves...

Rá lehet bízni egy fél éves babát egy hétre a nagyszülőkre?

Figyelt kérdés
A párom meglepett egy egyhetes vakációval a baba féléves "szülinapja" alkalmából egy kis kikapcsolódásként. El lesz a gyerek a nagyszülőkkel? Amúgy ők boldogan vállalnák.
2012. jan. 6. 19:14
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
51%

Feltehetően megnyugtatóbb neki a mama, mint az anyja, emiatt én nagyon szomorú lennék. Mármint nem az a baj, hogy imádja a nagyit, hanem az, hogy ilyen pici korban már jobban kötődik hozzá, mint a saját anyjához. Ezt pedig az egyhetes elhúzással hogy kipihenje a kérdező a gyerekét, még jobban elmélyíti.

Ez nem besavanyodás. Mi is jártunk mindenfelé az első egy évben, de gyerekkel és nagyszülőkkel együtt. Megszültem, szeretem, szeretek vele lenni. Eszembe sincs az elsőAz meg félév után elhúzni hogy "kipihenjem"....nem egy munka, hanem a gyerekem. Az meg valóban nagyon szomorúvá tenne, ha anyukám karjaiban nagyobb biztonságban érezné magát, mint az enyémben. Ennek valóban mindig oka van :(

2012. jan. 20. 13:26
 42/42 anonim ***** válasza:

En nem latom olyan nagy tragedianak azt, h a baba neha jobban megnyugszik a nagyszulok karjaiban, mint a szulok karjaiban. Konkretan: neha mi kimerultek, idegesek vagyunk, mert mondjuk siros, rossz alvo baba. Ezt erzi rajtunk a gyerek. Aztan jon a nagyi, aki nem kialvatlan, nem faradt. Ilyenkor lehet hogy egy ilyen ember karjaiban jobban megnyugszik.

Ti egybol kovetkeztettek olyanra, ami egyaltalan enm biztos, h ugy van ahogy gondoljatok.

2012. jan. 20. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!