Vihetem magammal a babát a konditerembe? Vagy inkább hagyjam otthon?
Figyelt kérdés
10 hetes2012. jan. 6. 17:45
1/4 anonim válasza:
Nincs ott jó levegő, izzadnak, stb, inkább ne vidd szerintem. Nem is tudnál nyugodtan foglalkozni magaddal, mindig őt néznéd, oda-odamennél hozzá, stb, az a 2 óra legyen csak a Tiéd, ne vidd.
2/4 anonim válasza:
És hogy gondolod? Izzadtan mindig leugrasz a gépről vele foglalkozni? Ahová én jártam ott volt egy külön terem, és egy néni vigyázott a gyerekekre (külön pénzért)
4/4 anonim válasza:
Én nem vinném. Nem lenne egy nyugodt percem. Mindenki hozzányúlkálna, vagy ellenkezőleg, akár zavarhatna is másokat. Ha sír, ha éhes, ha pelust kell cserélni, öltöztetni, vetkőztetni...de ha alszik, akkor meg attól félnék, hogy felébred.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!