Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérjeport és tömegnövelőket...

Fehérjeport és tömegnövelőket akkor is lehet szedni, ha az ember nem jár konditerembe, hanem otthon sportol?

Figyelt kérdés
felülés, fekvőtámasz, stb.. vagy ezeket csak konditerem mellett érdemes?
2010. máj. 2. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
lehet, csak nem fogsz izmosodni mert nem terheled le olyan jól az izmod mint egy teremben így nem is épül be annyi.
2010. máj. 2. 22:23
 2/6 anonim válasza:
70%
Menj inkább az árából konditerembe,és kajázz mellette rendesen...
2010. máj. 2. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Lehet csak sok értelme nincs
2010. máj. 2. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze!Szerintem ha veszel egykezes súlyzót bármit meg tudsz csinálni otthon,közel ugyanúgy nőnél,csak van egy két hátulütője.Teremben a társak is spanolnak,meg segítenek a súlyoknál és azt se feledjük el,hogy a gyúrás egy unalmas sport.Gyakorlatok között beszélgethetsz velük,haverkodhatsz,elleshetsz gyakorlatokat,tanulhatsz sokat!Összefoglalva inkább pszcihés okokból menj le terembe.Szerintem.
2010. máj. 2. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

"Szerintem ha veszel egykezes súlyzót bármit meg tudsz csinálni otthon"

Nekem nincs olyan súly ami kettőnél több gyakorlathoz ideális lenne.

Más mozgás más terhelést bír el, vállra pl ha egykezeznék minimum 4 féle súly kellene, az meg már nem olcsó.

2010. máj. 3. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Én egy tárcsás egykezes súlyzóra gondoltam,bár nem volt egyértelmű.

Rúd+2x5kg+2x2,5kg+2x1,25kg

Ezekkel a súlyokkal bármit meg lehet csinálni kezdő szinten.Ára kb 6-7eft.1-2 havi kondibérlet ára.De egyébként én is a terembe küldtem inkább.

2010. máj. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!