Ehez mennyit kellene edzeni és konditerembe avgy lehet otthon is? Ha valaki tud az dobjon már meg egy edzéstervel?
Attól függ mennyire vagy elszánt és jelenleg milyen az alkatod.
Heti 3 nap edzéssel, hétfő szerda péntek 2 óra minden nap, és megfelelő étrenddel egy év kb. legalább is én kiszámoltam magamnak, most vagyok 180 centi 55 kiló, 75 kilóval néznék ki így amiből 5% testzsír többi izom, ez egy év lenne nekem.Az étrend nagyon fontos, és be kell tartani a diétát, pl csokit nem ehetsz, csak ami az étrendben van, szóval kemény munka és elszántság!
20f
én 185 centi vagyok kb inkább több is
17/F
83 a versenysúlyom :D de vékonyka vagyok a felsőtestemre
1 év + szálkásítás, ha jó a kajád, jó az edzésed, jó a genetikád, és van pénzed.
Amúgy forgatnám a helyedben az MHSZ-t is, mert egy test semmit nem ér, ha belül üres...
Akkor mondjuk 188 centi vagy, 83 kilóból ki kell derítened mennyi a zsír, és diétával leszálkásítani magad miközben edzel, hogy 5% körüli legyen a testzsírod mert csak így látszanak az izmaid jól. 83kiló az már jó ha izom és 5% a testzsírod, szerintem neked 4-5 hónap edzés elég lenne.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!