Segítséget kérek, mert nagy dilemma elé kerültem. Tényleg nem lehet otthon nagyobb 20kg-os súlyzókkal kezdőként eredményeket elérni, anélkül, hogy ne járnék konditerembe?
Tényleg ennyire fontos a konditerembe járás, otthon nem lehet megoldani a szükséges súlyzók eszközök beszerzésével?22/F
Nem szeretek emberek közé menni, vannak szociális gátlásaim sajnos, utálom, ha megbámulnak. Otthon nyugodtan tudnék edzeni, ami kell meg tudom venni, csak nem tudom pontosan mi kellene egy 20kg-os kézisúlyzókészletet néztem ki most, lábra is lehet vele edzeni valaki azt mondta. Rendes étrendről is gondoskodnék természetesen.
ismerni kell a gyakorlatok kivitelezését, plusz állítható súly kell. emellett dirtboy már sokszor leírta a minimum felszerelést, egy súlyzóval lehet erősíteni, számos gyakorlatot elvégezni, de okkal ajánlja ő is mellé ilyen olyan gépek beszerzését.
általánosságban: nem hülyeségből jár rengeteg ember le, hiába tudják az elméleteket (nyilván edzés elmélet neked is kell, Kérdező) sok embernek nincs lehetősége (helye) berendezni egy saját termet, még ha anyagi szempontból nem is megfizethetetlen.
ma 21:24
az erősítés és a testépítés között mi a különbség?
nem akarok nagyon kigyúrt sem lenni, valami aranyközépútra gondoltam
azzal is megelégednék már
53kg vagyok egyébként, ha ez számít valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!