Szeretnék elkezdeni edzeni súlyzókkal, egyelőre csak otthon. Viszont nagyon nem vagyok húsos, a halon kívül minden húst csak kényszerből ennék, mivel lehetne pótolni a napi fehérje szükségletemet, vannak ilyen szerek?
ma 23:19
Hát igen, ha azt nézem, hogy a családban mindenki nagy húsevő. Én vagyok a fekete bárány. :D
Sajnos ez van, de akkor megoldható a pótlása, azért igyekszem normális húst is begyömöszölni, de mint írtam a halon kívül nem szeretek mást húst.
ma 23:44
mondom megpróbálom begyömöszölni, de vicces, mert tényleg van ismerősöm, aki a halat nem bírja, én viszont imádom a halat :D
A hallal egy a szerencséd, tökéj zsírforrás is egyben :)
Az étrendkiegészítőkkel kapcsolatban pedig igen, vannak olyan vélemények, hogy nem szabad túlzásba vinni, mert az emésztőrendszered nem erre van kitalálva, viszont olvastam én már olyan véleményeket is ami alapján édesmindegy, hogy folyékony vagy szilárd táplálékot viszel be. Hiszen a szilárd kaját is a gyomrod először szétbontja apró darabokra és csak úgy engedi tovább a belekbe felszívódni. A turmixokkal bevitt fehérjét szimplán gyorsabban emészted meg.
Egyéni toleranciában nyilván mindenkinél van eltérés, van akit a nagyobb mennyiség megfsat, az nyilván csökkentse az adagot, de amíg nem jelez az emésztésed addig nincsen gond.
Az viszont tény, hogy pszichológiailag nem szabad függővé tenned magad a turmixoktól. Én legfőképpen ebben látom a hátrányát ezeknek a kiegészítőknek. Így is mindenki varázsszerként gondol ezekre a cuccokra... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!