Dilemma! Városban egy sorházi lakás, de jó oktatás sport a gyerkemnek vagy 1 hektáros területen új otthon, de 30 km re a várostól és napi bejárás a gyerekemnek. Ki hogy döntene?
Én a vidéki házra szavazok a nagy telken!
Mondjuk én amúgy is vidéki vagyok, de laktam nagyvárosban is. Az ottani előnyök szerintem nem pótolják a vidéki nyugalmat!
Viszont a fiataloknak jobban bejön a pörgős városi lét...
Ha még nem kamasz a gyerek,akkor a vidéki ház! Szabadidejében otthon is sportolhat egy ekkora területen.
Tarthat egy kutyát,ha akar stb.
Sorházban nem nagyon van hol játszani. A környékbeliek is mindenbe beleszólnak,nemcsak a gyereknek,hanem nektek is. Laktam ilyen helyen,de örültem,amikor eljöhettem onnan.
30 km semmi, mi is ennyit megyünk reggel, este. Mondjuk nálunk remek a közlekedés, elővárosi vonattal hamar bent vagyunk Bp.-en. Reggelente és kora délután a vonat tele van iskolásokkal, mások is a vidéki nyugalmat, friss levegőt választják.
Én a vidéki házra voksolok.
vidéki ház, laktam a városban is, de egyszerűen nem szerettem, valaki meg a pörgősebb életet szereti, de gyereknek szerintem jobb vidéken, mondjuk te ismered a gyereked
szóval nem tudom :)
város. nem csak a jelenre, a jövőre is gondolni kell. hamar bele lehet fáradni az utazásba, idő, pénz, energia.
ha mégsem jön be annyira, sokkal könnyebb eladni, mint egy vidéki házat.
1 hektárt meg tényleg nagyon nehéz rendben tartani. bár biztos nagyon szép lehet, és jó ott lenni, de az én elvem az, hogy hétköznap város, hétvégén telek meg nyaraló :D
Vidéki ház. A gyerekednek is jobb, ha valóban lehetősége van mozogni, aktív életet élni, erről sajnos sokan elfeledkeznek. A lakásokban punnyadó gyerekekből lesznek aztán a minden nyavalyával küzdő felnőttek.
30 km egyáltalán nem sok. Autóval félóra alatt benn vagytok a városban, de ha már nagyobb a gyerek, biciklivel is simán be tud menni, csak akkor másfél óra.
A jó iskoláról, sportról pedig nem kell lemondani akkor sem, ha vidéken laktok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!