Rá lehet bízni egy fél éves babát egy hétre a nagyszülőkre?
Utolsó vagyok.
Én is 2 évesen hagytam először 1 éjszakára magára akkor is nálunk aludt a mama és nem őt vittük a mamáékhoz. Előtt meg vittük magunkat a gyereket is "pihenni".
Nem bírom ki, hogy ne írjak! :D
Szerintem ha nincs semmi baj a mamáékkal, akkor simán mehet a dolog!Mindenki tudja milyen nehéz az első fél év, és ha az én pasim ilyen ajánlattal jött volna, akkor gondolkodás nélkül a nyakába ugrok!!!Imádom a gyerekem, de egy kis szabadság nekem is kijár!El is mentünk párommal 7végére, pont ilyen idős korban volt a lányom, olyan fél év körüli.Mi pihentünk, szüleim pedig babáztak!Senki nem sérült, és mindenki feltöltődve folytatta a hétköznapjait.Mi pihenten, apuék pedig baba élményekkel lettek gazdagabbak!Tápszeres volt a babám.Manapság nagyon túllihegik ezt a gyerek mellől nem mozdulok dolgot.Hiányzott nekem is nagyon, de azért jó volt úgy elaludni, hogy nem voltam folyamatosan startra készen!!
A kislányom anyja félévesen elhagyott minket, azóta nem is látta a gyermeket. Ezt azoknak írtam, akik nem tudják elképzelni, hogy egy anya elhagyná akár egy hétre is a gyermekét.
Ha a gyerek megfelelő bababiztos környezetben lesz, akkor persze, rá lehet bízni, hisz minimum egy gyereket ők már szépen, egészségben felneveltek, szóval tudják, hogy mit kell a kicsivel csinálni.
22F
Menjél nyugodtan.Én is ott mertem hagyni.Tudod a szülők is felnevelték a gyerekeiket.A telefont feltalálták.
A gyerek nem felejtett el,a nagyszülök visszafiatalodtak.
Nem a világ túlvégére mész.Feltöltődsz,a gyerek is élvezni fogja.Nem hiszem,hogy fel kéne áldoznod magad,hogy 6 éves koráig egy dapodtat sem mellőle.
Köszönet a pozitív, normális válaszokért! Jó látni a nagyszülők arcán az örömet hogy egy hétig unokázhatnak! :)
További szép estét!
A korhazba kerulest az anyukakra ertettem.Vagy ha akarmi kozbejonne pl. sose tudni...Folytatnam.Az ember mindig legyen mindenre felkeszult. Azert se jo ha mindig istapoljuk a gyereket es mindig egymasba vannak a gyerekek az anyukaval...az se jo szerintem.A gyereknek meg kell szoknia a masok tarsasagat is.Az en kislanyom mindenkivel jol erzi magat.(3eves)Ez is fontos.Ha mindig egyutt van a szulovel akkor az eletbe nem lehet majd rabizni senkire.Mert sirni fog es keresni a szuleit.(Ezalatt ertem hogy minden rosszban van valami jo)Sok sikert...
25anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!