Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rá lehet bízni egy fél éves...

Rá lehet bízni egy fél éves babát egy hétre a nagyszülőkre?

Figyelt kérdés
A párom meglepett egy egyhetes vakációval a baba féléves "szülinapja" alkalmából egy kis kikapcsolódásként. El lesz a gyerek a nagyszülőkkel? Amúgy ők boldogan vállalnák.
2012. jan. 6. 19:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagyszülők alkalmasak 100%-an a feladatra, mindent tudnak a babáról akkor ott lehet hagyni persze. Végülis ha belegondolsz (bocs a hülye hasonlatért) ha mondjuk meghalnátok akkor is rájuk lenne bízva. Az egyéni véleményem pedig (amit senki sem kérdezett:)) az az, hogy 2 éjszakánál többet nem bírtam volna a babám nélkül pedig nagyon fáradt voltam akkoriban mert rossz alvó volt átlag 3x kellett hozzá kelni éjjelente de akkor is.
2012. jan. 6. 19:27
 12/42 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Én is 2 évesen hagytam először 1 éjszakára magára akkor is nálunk aludt a mama és nem őt vittük a mamáékhoz. Előtt meg vittük magunkat a gyereket is "pihenni".

2012. jan. 6. 19:30
 13/42 anonim ***** válasza:
Bocs 19.27.-es voltam nem utolsó. :O
2012. jan. 6. 19:30
 14/42 anonim ***** válasza:
60%

Nem bírom ki, hogy ne írjak! :D

Szerintem ha nincs semmi baj a mamáékkal, akkor simán mehet a dolog!Mindenki tudja milyen nehéz az első fél év, és ha az én pasim ilyen ajánlattal jött volna, akkor gondolkodás nélkül a nyakába ugrok!!!Imádom a gyerekem, de egy kis szabadság nekem is kijár!El is mentünk párommal 7végére, pont ilyen idős korban volt a lányom, olyan fél év körüli.Mi pihentünk, szüleim pedig babáztak!Senki nem sérült, és mindenki feltöltődve folytatta a hétköznapjait.Mi pihenten, apuék pedig baba élményekkel lettek gazdagabbak!Tápszeres volt a babám.Manapság nagyon túllihegik ezt a gyerek mellől nem mozdulok dolgot.Hiányzott nekem is nagyon, de azért jó volt úgy elaludni, hogy nem voltam folyamatosan startra készen!!

2012. jan. 6. 19:31
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom anyja félévesen elhagyott minket, azóta nem is látta a gyermeket. Ezt azoknak írtam, akik nem tudják elképzelni, hogy egy anya elhagyná akár egy hétre is a gyermekét.

Ha a gyerek megfelelő bababiztos környezetben lesz, akkor persze, rá lehet bízni, hisz minimum egy gyereket ők már szépen, egészségben felneveltek, szóval tudják, hogy mit kell a kicsivel csinálni.

22F

2012. jan. 6. 19:35
 16/42 anonim ***** válasza:
35%
És mit gondolsz te hogy fogsz 1 hétig nélküle aludni???? Szerinted neked nem fog hiányozni???Meg se fog ismerni a gyereked mire visszajössz megnyugodhatsz. Tapasztalatból mondom. 1 hétig kórházban voltam, nem ismert meg a gyerekem:(
2012. jan. 6. 19:35
 17/42 anonim ***** válasza:
21%

Menjél nyugodtan.Én is ott mertem hagyni.Tudod a szülők is felnevelték a gyerekeiket.A telefont feltalálták.

A gyerek nem felejtett el,a nagyszülök visszafiatalodtak.

Nem a világ túlvégére mész.Feltöltődsz,a gyerek is élvezni fogja.Nem hiszem,hogy fel kéne áldoznod magad,hogy 6 éves koráig egy dapodtat sem mellőle.

2012. jan. 6. 19:38
 18/42 A kérdező kommentje:

Köszönet a pozitív, normális válaszokért! Jó látni a nagyszülők arcán az örömet hogy egy hétig unokázhatnak! :)

További szép estét!

2012. jan. 6. 19:40
 19/42 anonim ***** válasza:
En nekem a maximum egy nap volt nelkule,de az is muszalybol tettuk mert dolgunk volt.De egyebkent a kerdezonek nem kell mindjart a fejet leharapni...Szerintem nem o az elso no a vilagon aki otthagyna vagy otthagyta a gyereket 1 hetre.Es van aki pl ha korhazba kerul akkor az se (ep) mert korhazba kerult?En pl a nagyszulokbe szaz szazalekig megbizok.Anyum is es anyosom is 4gyereket felnevelt.Szoval nem kell olyan drasztikusan felfogni a dolgokat.Senki sem halna bele... Kedves kerdezo!Ha te ugy gondolod,hogy kibirod nelkule...ez a sajat felelosegetek,es dontesetek.Ebbe nem szolhat bele senki.Ha te megbizol a nagyszulokbe,es ugy erzed hogy nyugodtan vegig tudod tolteni a vakaciodat,akkor miert ne?En nemtudnek nyugodtan lenni.De nem vagyunk egyformak.
2012. jan. 6. 19:42
 20/42 anonim ***** válasza:

A korhazba kerulest az anyukakra ertettem.Vagy ha akarmi kozbejonne pl. sose tudni...Folytatnam.Az ember mindig legyen mindenre felkeszult. Azert se jo ha mindig istapoljuk a gyereket es mindig egymasba vannak a gyerekek az anyukaval...az se jo szerintem.A gyereknek meg kell szoknia a masok tarsasagat is.Az en kislanyom mindenkivel jol erzi magat.(3eves)Ez is fontos.Ha mindig egyutt van a szulovel akkor az eletbe nem lehet majd rabizni senkire.Mert sirni fog es keresni a szuleit.(Ezalatt ertem hogy minden rosszban van valami jo)Sok sikert...

25anyuka

2012. jan. 6. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!